Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Ţii cu Steaua sau cu FCSB?” Răspunsul neaşteptat dat de Miodrag Belodedici

EXCLUSIV | ”Ţii cu Steaua sau cu FCSB?” Răspunsul neaşteptat dat de Miodrag Belodedici

FCSB

Comentarii

Miodrag Belodedici, unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria Stelei, a încercat să fie fair-play când a fost întrebat dacă ţine cu FCSB sau cu Steaua. Fostul fundaş spune că le susţine pe amândouă.

Deciziile prin care judecătorii l-au lăsat pe Gigi Becali fără marca şi fără numele Steaua au împărţit suporterii în două tabere. Unii au rămas alături de echipa finanţată de Gigi Becali, în timp ce alţii şi-au îndreptat pasiunea înspre echipa din Liga a IV-a. Miodrag Belodedici nu vrea să supere pe nimeni şi spune că ţine cu amândouă:

”Ţin cu amândouă şi, şi. Nu se supără Lăcătuş, că ţin cu amandouă. Că şi una, şi alta sunt de acolo, din aceeaşi curte. Nici la tv nu mă uit, filmelele nu prea mă atrag”, a declarat Belodedici la microfonul Telekom Sport.

Reporter: Cine ia campionatul?
Belodedici: Vedem cine este pe primul loc, cine este pe locul doi şi pe locul trei. Din spate, Craiova începe să se mişte şi să-şi arate colţii. Titlul se decide între FCSB şi CFR.

E FCSB? Nu e Steaua?
Păi e FCSB, nu avem voie să pronunţăm Steaua.

Miodrag Belodedici este unul dintre cei mai mari jucători din istoria Stelei, club pentru care a jucat în două rânduri, 1982-1988 şi 1998-2001. A câştigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua, Supercupa Europei, cinci titluri în Liga 1, trei Cupe şi o Supercupă a României.

Afla mai multe despre: miodrag belodedicifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare