Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Trebuia să îi scoată ochii lui Florin Tănase". Reacţia lui Cornel Dinu după incidentele de la FCSB - Dinamo

EXCLUSIV | "Trebuia să îi scoată ochii lui Florin Tănase". Reacţia lui Cornel Dinu după incidentele de la FCSB - Dinamo

FCSB

Comentarii

În cadrul emisiunii Minutul 91 de la Telekom Sport a fost analizat meciul dintre FCSB şi Dinamo, terminat la egalitate, 1-1. În momentul în care subiectul de discuţie a fost incidentul dintre jucătorii celor două echipe, Cornel Dinu a avut o remarcă mai mult sau mai puţin amuzantă.

Într-o notă de umor, Cornel Dinu a spus că Laurenţiu Corbu, fundaşul lui Dinamo "este civilizat, trebuia să îi scoată lui Tănase", cu referire la momentul în care jucătorii celor două echipe s-au "ciocnit". Corbu şi Tănase au primit cartonaşul galben. 

Totodată, Cristian Balaj, expertul Telekom Sport în materie de arbitraj, a comentat şi cartonaşul galben primit de Florinel Coman, care s-a bucurat ostentativ după golul marcat împotriva "câinilor": "Sunt gesturi provocatoare la adresa spectatorilor. Singurul mod prin care poţi să îl sancţionezi este să îi dai galben", a spus Cristi Balaj. 

FLORINEL COMAN ŞI-A CERUT SCUZE 

"Este galeria adversă, au fost mulţi, nu puteam să bat acel corner. Aşa este la un derby, aşa a fost mereu. Îmi cer scuze pe această cale pentru gestul pe care l-am făcut, nu am ce să comentez mai mult", a fost reacţia fotbalistului avertizat de Istvan Kovacs. 

Pentru jucătorul care a fost selecţionat în premieră la prima reprezentativă a fost al treilea gol în derby-ul României. 

Afla mai multe despre: cornel dinutanasecorbu 

viewscnt
Articole similare