Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Tricolorul despre care Ioan Andone crede că poate fi vândut pe 15 milioane de euro: "A făcut un meci de excepţie, pe cuvânt"

EXCLUSIV | Tricolorul despre care Ioan Andone crede că poate fi vândut pe 15 milioane de euro: "A făcut un meci de excepţie, pe cuvânt"
Comentarii

Florinel Coman l-a cucerit pe Ioan Andone, care crede că fotbalistul naţionalei a făcut un meci perfect cu Austria, în victoria României cu 3-2.

Ioan Andone i-a dat o veste bună lui Gigi Becali şi a devenit una dintre puţinele voci din fotbalul românesc care crede că Florinel Coman poate fi vândut pe suma cerută de finanţatorul FCSB:

"Da, a făcut un meci de excepţie, pe cuvânt. Dacă ar juca la fel şi la Steaua (n.r. - FCSB), l-ar vinde Gigi cu 15 milioane. Dacă Florinel Coman ar juca la nivelul la care a jucat, de efort, a făcut şi faza de apărare cât a putut", a declarat oficialul celor de la FC Voluntari pentru Telekom Sport.

De asemenea, Ioan Andone a rămas surprins plăcut de modul în care s-a prezentat naţionala României în dubla cu Irlanda de Nord (1-1) şi Austria (3-2), din primele două partide din grupa Ligii Naţiunilor.

"Cele două meciuri ne-au dat impresia şi am văzut nişte lucruri bune şi noi, făcute la echipa naţională. Acum, altfel cred că vom fi la meciul decisiv cu Islanda. Va fi alt meci, altă echipă... Sunt convins că e studiată de un an de zile, pentru că meciul s-a amânat, trebuia să jucăm cu mult în urmă. Acum avem şanse, ne putem bate de la egal la egal, în funcţie de forma jucătorilor, în funcţie de ceea ce se cere. Doamne, ajută! Să ajungem să jucăm cu Ungaria sau cu Bulgaria. Eu spun că Islanda nu e peste Austria la ora actuală. Dar cu organizare bună, cu atmosferă, cu entuziasm, cu jucători noi veniţi , cărora li s-a dat şansă faţă de perioada anterioară, eu cred că putem.
 
Eu cred că la fel jucam şi dacă câştigam cu Irlanda. În momentul când câştigi ai entuziasm, ai încredere în tine mai mare. Acum nu am arătat teamă deloc. Chiar de la început am căutat să ne impune jocul, am căutat să înscriem gol. Nu ne-am dus să ciupim un punct, cum se zice, să stai defensiv şi să aştepţi o lovitură liberă sau contraatac. Nu, s-a văzut clar, când am avut şansă, sau când ne-au dat şansă austriecii, ne-am dus peste ei", a declarat Ioan Andone, EXCLUSIV pentru Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: florinel comanioan andoneromania 

viewscnt
Articole similare