Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Turcii l-au cucerit pe Marius Şumudică: "Vor să îmi pupe mâna. Se pun în genunchi". Decizie finală după ofertele primite

EXCLUSIV | Turcii l-au cucerit pe Marius Şumudică: "Vor să îmi pupe mâna. Se pun în genunchi". Decizie finală după ofertele primite
Comentarii

Antrenorul lui Gaziantep, Marius Şumudică, a anunţat că nu va da curs unei oferte din zona Golfului, întucât vrea să rămână "într-un fotbal puternic, încă". De asemenea, a dezvăluit ce păţeşte pe străzile din oraşul turc.

Marius Şumudică refuză ofertele din Golf

Gaziantep a legat patru victorii la rând cu echipe importante şi acum aşteaptă prelungirea contractului. Deşi a primit oferte din zona Golfului, Marius Şumudică susţine că vrea să progreseze în campionate mai puternice. În acest sezon, românul e în grafic în privinţa obiectivului impus: 

"Fanii erau convinşi că eu nu vreau să mai continui la Gaziantep şi că am oferte mult mai bune, avandu-le, de fapt, dar refuzându-le, fiind din Golf. Nu vreau să mă întorc în Golf. Vreau să rămân într-un fotbal puternic, încă. Eu, până în momentul de faţă, nu am primit nicio prelungire, nicio propunere de prelungire a contractului. Eu am obiectiv în contract să termin în primele 10 echipe", a declarat Marius Şumudică pentru Telekom Sport.  

Preşedintele lui Gaziantep, anunţ pe site-ul oficial despre viitorul lui Marius Şumudică. Ce a transmis

Cum se comportă oamenii cu Marius Şumudică în Turcia: "Oriunde mă duc nu plătesc nimic. Sunt invitat peste tot"

Marius Şumudică are parte şi de surprize pe străzile din Gaziantep, după ce i-a cucerit pe fanaticii suporteri turci: "Ei mă consideră unul dintre eroii acestui oraş. De altfel, au demarat toate trativele ca în două săptămâni să devin cetăţean turc şi să îmi dea paşaportul turcesc. În Gaziantep, oriunde mă duc nu plătesc nimic. Sunt invitat peste tot la ceaiuri, la cafele, unii vor să îmi pupe mâna, ceea ce mie nu-mi place. Se pun în genunchi, lucruri de genul ăsta. Sunt divinizat, ăsta e adevărul în momentul de faţă", a mai spus antrenorul român. 

Gaziantep a ratat şansa de a termina pe podium la finalul anului. Besiktas a învins-o pe Sivasspor cu 3-0 şi a aruncat-o pe locul al patrulea pe echipa lui Marius Şumudică. Alanyaspor e pe locul al treilea, la egalitate de puncte cu Gaziantep, 27, dar cu un golaveraj mai bun şi cu un meci în plus. 

Afla mai multe despre: marius sumudicamarius sumudica gaziantepgaziantep 

viewscnt
Articole similare