Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Un fost antrenor al FCSB îi dă dreptate lui Gigi Becali: ”Probabil au nevoie de un alt portar”

EXCLUSIV | Un fost antrenor al FCSB îi dă dreptate lui Gigi Becali: ”Probabil au nevoie de un alt portar”

FCSB

Comentarii

Cristiano Bergodi este de părere că Gigi Becali a procedat corect când a decis să-l cumpere pe Bălgrădean, dar consideră că în momentul în care Niţă a plecat, Dică ar fi trebuit să conteze pe Stăncioiu, un portar cu o experinţă vastă atât în Europa, cât şi în campionatul României.

”Probabil au nevoie de un alt portar. E şi Stăncioiu. Edi un portar cunoscut foarte bine. Un băiat extraordinar şi un portar foarte bun şi e normal ca o echipă care joacă în campionat, în Cupă şi Europa League. E normal că trebuie să aibă 3 portari cel putin. 3 portari buni.

Unul dintre ei e tânăr, e acest baiat Vlad, e un tânăr căruia trebuie să-i dai încredere în continuare, chiar dacă a greşit, şi în meciul cu Lazio, nu ştiu ce va face, eu cred că el va apară, dar trebuie să-i dai încredere. Jucătorii tineri trebuie să greşească. E normal pentru a căpăta experienţă.

 A plecat Niţă care era un portar foarte bun, atunci joci cu Stăncioiu nu joci imediat cu Vlad, pentru că e normal că poate greşi un portar”, a declarat fostul antrenor al FCSB.

Afla mai multe despre: europa leaguefcsbcristiano bergodi,  

viewscnt
Articole similare