Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Un leu pentru Dinamo. Un fost antrenor al "câinilor" a comentat situaţia în care a ajuns clubul

EXCLUSIV | Un leu pentru Dinamo. Un fost antrenor al "câinilor" a comentat situaţia în care a ajuns clubul

Dinamo București

Comentarii

Dinamo Bucureşti este într-o situaţie delicată, chiar dacă din punct de vedere sportiv clubul începe să îşi revină sub îndrumarea lui Dusan Uhrin Jr. Ionuţ Negoiţă, finanţatorul clubului din şoseaua Ştefan cel Mare, a anunţat că vrea să vândă echipa.

Negoiţă vrea să vândă Dinamo cu un leu. Un leu plus datoriile pe care le are clubul, iar următoarele zile şi săptămâni sunt cele mai importante din istoria recentă a clubului. Flavius Stoican (42 de ani), fost antrenor al lui Dinamo, a comentat situaţia în care se află echipa la care a activat atât ca jucător, cât şi ca tehnician. 

"(Ai un leu la tine?) Să cumpăr Dinamo? Am văzut în presă, acum rămâne de văzut . Sunt foarte mulţi care cu siguranţă vor încerca să facă lucrul acesta, nu ştiu dacă e şi real. Din exterior vreau să vă spun că nu simt că se va ajunge acolo (n.r. - la faliment), pentru că totuşi este un nume în fotbalul românesc, au jucători, au suporteri. Până la urmă cred că se va găsi o soluţie. Sunt convins că învaţă din greşelile altor echipe cei de la Dinamo, sunt convins de lucrul acesta. Nu o să lase echipa în faliment", a declarat Stoican, în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Stoican şi-a încheiat cariera de jucător la Dinamo, în 2008 şi a reuşit şi să antreneze în "Ştefan cel Mare", în două rânduri. După un mandat de o durată mai lungă la Poli Iaşi, fostul fundaş a făcut un pas în spate şi a semnat cu Petrolul Ploieşti, în Liga a 2-a. 

Afla mai multe despre: flavius stoicandinamo 

viewscnt
Articole similare