Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Un nou răspuns negativ pentru Gigi Becali. "E o onoare, dar sunt deja angrenat într-un proiect”

EXCLUSIV | Un nou răspuns negativ pentru Gigi Becali. "E o onoare, dar sunt deja angrenat într-un proiect”

FCSB

Comentarii

FC Argeş a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-0, formaţia Sportul Snagov, în etapa a doua a Ligii 2, meciul fiind transmis în direct la Telekom Sport 1. La finalul meciului, antrenorul Nicolae Dică a mărturisit că se simte implicat în proiectul FC Argeş şi nu se gândeşte să plece la FCSB.

Nicolae Dică s-a declarat fericit după victoria obţinută de echipa sa împotriva lui Sportul Snagov: ”E important că am avut reacţie după prima etapă şi acum am reuşit să câştigăm. Am făcut un joc bun, din punctul meu de vedere. Am avut 10-12 ocazii mari de a marca, în afară de cele 3 goluri. Poate aici sunt puţin nemulţumit, că trebuia să marcăm mai multe goluri. Şi pe această căldură şi pe acest teren, au reuşit să facă un joc bun şi să aibă o atitudine bună” a spus fostul antrenor de la FCSB la finalul meciului.

Curtat de echipe din Liga 1, dar şi de FCSB care momentan are pe bancă un antrenor principal, Dică lasă să se înţeleagă că nu va pleca de la Piteşti: ”Deocamdată sunt într-un proiect angajat la Piteşti, unde îmi doresc foarte mult să reuşesc, vom vedea ce va fi în viitor” a mărturisit tehnicianul în vârstă de 39 de ani.

Faptul că numele său este în continuare vehiculat pe banca vicecampioanei îl face pe Dică mândur: ”Asta e un lucru poztiv pentru mine, înseamnă că am făcut lucruri bune acolo, am muncit bine, spun eu, am fost la un pas să câştig campionatul, am fost în cupele europene, am mers în primăvara europeană, am reuşit o victorie cu Lazio şi înseamnă că sunt apreciat pentru munca pe care am depus-o acolo, eu sunt mândru de acest lucru”.

FCSB, fosta echipă a lui ”Nick” încearcă să obţină calificarea în playoff-ul Europa League contra cehilor de la Mlada Boleslav. În tur, scorul a fost 0-0: ”Eu cred că se pot califica cu Mlada, pentru că am văzut echipa, mai ales în repriza a doua, ultimele 30 de minute, unde au făcut un meci bun, şi-au creat ocazii de a marca şi nu cred că Mlada e un adversar aşa de puternic. Cred că se pot califica” a mai spus Nicolae Dică.

Dică a antrenat FCSB în sezonul 2017-2018, perioadă în care a susţinut 80 de meciuri în calitate de antrenor al roş-albaştrilor, iar echipa sa a câştigat 46 de mecuri. 

Afla mai multe despre: nicolae dicăfc argeşfcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare