Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Un star din Belgia, surprins când a auzit că Teja a preluat-o pe FCSB: ”Da, e antrenor acolo?” Cum s-au cunoscut cei doi

EXCLUSIV | Un star din Belgia, surprins când a auzit că Teja a preluat-o pe FCSB: ”Da, e antrenor acolo?” Cum s-au cunoscut cei doi
Comentarii

Paul-Jose Mpoku l-a avut antrenor pe Mihai Teja la Standard, în perioada în care Mircea Rednic era principal şi actualul tehnician al FCSB-ului era secund. Vedeta lui Standard spune că Teja este un antrenor foarte bun şi a fost surprins când a auzit că a semnat cu FCSB.

Mircea Rednic şi Mihai Teja au avut un rol important în cariera lui Paul-Jose Mpoku, când cei doi erau antrenori la Standard, în perioada 2012-2013. Rednic l-a promovat intens pe atacantul congolez şi Mpoku spune că-i este recunoscător pentru acest lucru.

Vedeta lui Standard are cuvine frumoase şi despre Mihai Teja. Mpoku spune că este un antrenor foarte bun şi care ţine foarte mult la disciplină: ”Şi Mihai a fost împreună cu Rednic la noi, este o persoană pe care o apreciez foarte mult. Este un antrenor de top, puţin strict din punct de vedere al disciplinei, dar e foarte bine aşa”, a declarat Paul-Jose Mpoku pentru Telekom Sport.

Atacantul de 26 de ani a rămas surpins când a auzit că Teja a preluat-o pe FCSB: ”Da, e antrenor acolo? Felicitări!”

Paul-Jose Mpoku a început fotbalul la Standard Liege, dar ulterior a fost transferat de Tottenham şi a jucat apoi pentru Leyton Orient, din nou pentru Standard, Cagliari, Chievo, Panathinaikos şi din nou Standard.

Afla mai multe despre: paul-jose mpokustandard liegemircea rednicmihai teja 

viewscnt
Articole similare