Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Una dintre cele mai frumoase femei din sportul românesc a fost cerută în căsătorie. Reacţia surprinzătoare a vedetei

EXCLUSIV | Una dintre cele mai frumoase femei din sportul românesc a fost cerută în căsătorie. Reacţia surprinzătoare a vedetei

Gimnastică

Comentarii

La 43 de ani, Irina Deleanu, preşedintele Federaţiei de Gimnastică Ritmică, este o femeie foarte frumoasă. O femeie cu un şarm aparte, elegantă, stilată, care peste tot unde merge face ca privirile bărbaţilor să o săgeteze de fiecare dată. Chiar dacă este foarte curtată, Irina nu se lasă prea uşor cucerită, preferând să se dedice creşterii fetiţei sale. De curând a trebuit să facă faţă unei situaţii inedite: o cerere în căsătorie.

Nu este nici un fel de glumă. Cu câteva zile în urmă , Irina Deleanu a trebuit să dea un răspuns franc, Da sau Nu, la o cerere inedită în căsătorie.

”A fost cineva care m-a întrebat dacă accept să fiu soţia lui. Iniţial, am crezut că este o glumă bună, dar persoana în cauză mi-a spus că vorbeşte foarte serios. Chiar dacă este vorba de un bărbăat plăcut, educat, inteligent, am fost nevoită să îl refuz cu diplomaţie. Căsătoria nu mai reprezintă un target pentru mine în clipa de faţă. Prioritatea numărul unu este legată de creşterea  fetiţei mele”, a ţinut să precizeze Irina, cotată drept una dintre cele mai frumoase femei din sportul românesc.

viewscnt
Articole similare