Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Universitatea Craiova are un susţinător de lux în lupta la titlu: ”Iubesc fotbalul din Craiova. De acolo am făcut saltul către marea performanţă”

EXCLUSIV | Universitatea Craiova are un susţinător de lux în lupta la titlu: ”Iubesc fotbalul din Craiova. De acolo am făcut saltul către marea performanţă”

Liga 1

Oltenii au un sustinator de lux in lupta la titlu. Gica Popescu are mare incredere in echipa antrenata de Mangia. Craiova a terminat anul pe locul trei in Liga I.

A fost un sezon foarte bun pentru olteni, cel putin pana acum: sunt pe locul 3, la sase puncte de liderul CFR, si sunt calificati si in sferturile Cupei Romaniei. Cea mai mare satisfactie ramane insa noua arena din Craiova: CS U a castigat toate cele trei meciuri din Liga I jucate acasa de la inaugurarea stadionului. La ultima partida, cu CFR, au fost aproape 27.000 de suporteri.

”Întotdeaun la Craiova a fost un spirit aparte. Lumea iubeşte foarte mult fotbalul. Încetul cu incetul se creează o nouă echipă puternică”, a declarat Gică Popescu la Telekom Sport.

Fostul internaţional român aşteaptă ca oltenii să ridice un trofeu la finalul sezonului. El nu a reuşit aceasţă performanţă în cele şase sezoane petrecute în tricoul Universităţii.

”Eu am spus tot timpul, Craiova va rămâne echipa mea de suflet, iubesc fotbalul din Craiova de acolo am făcut saltul către marea performanţă”, a mai spus Popescu.

Craiova l-ar putea pierde, însă, în aceasta iarnă, pe Baluţă, al doilea golgheter al echipei.

”Cred că orice jucător în momentul în care ajunge la un anumit nivel şi la anumită evoluţie doreşte să plece la mai bine, în primul rând din punct de vedere financiar. Toată lumea spune tricoul, emblema, ok, sunt importante, dar ce rămâne după o cariera de jucător? Contul în banca şi performanţa sportivă”,  a concluzionat Gheorghe Popescu.

Comentarii
viewscnt
Articole similare
Cum se apără Năstase după ce a ajuns pentru a doua oară la poliţie, în doar câteva ore. "Consum şi apă, să ştiţi, mai şi mănânc."Nasty spune că a fost "pândit"

Fostul tenisman Ilie Năstase le-a declarat jurnaliştilor la plecarea de la sediul Brigăzii Rutiere, unde a fost dus după ce a fost oprit a doua oară în doar câteva ore în trafic pentru că a condus un scuter deşi avea permisul suspendat, că „mai consumă şi apă şi mai şi mănâncă”, referindu-se la scandalul dintre el şi poliţişti de vineri dimineaţă, când s-a urcat băut la volan. Năstase a spus că a fost sincer cu poliţiştii când le-a mărturisit că a consumat doar trei beri şi a confirmat că i s-a deschis un al doilea dosar penal la câteva ore după primul, de data aceasta pentru că a condus cu permisul suspendat. Fostul tenisman a precizat că a fost din nou testat cu aparatul alcooltest.