Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Universitatea Craiova, ofertă de transfer de un milion de euro pentru unul dintre favoriţii lui Gigi Becali

EXCLUSIV | Universitatea Craiova, ofertă de transfer de un milion de euro pentru unul dintre favoriţii lui Gigi Becali

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova a făcut o ofertă de transfer de un milion de euro pentru unul dintre favoriţii lui Gigi Becali.

Şefii echipei din Bănie au încercat să-l transfere în vară pe Virgil Ghiţă, unul dintre jucătorii care sunt pe placul lui Gigi Becali. Au făcut o ofertă de un milion de euro, însă Viitorul a refuzat propunerea. În această iarnă, Virgil Ghiţă a fost aproape de un transfer la Ferencvaros, însă mutarea a picat din cauza unei accidentări a jucătorului.

Craiova, ofertă de un milion de euro pentru Ghiţă. Viitorul a refuzat

Virgil Ghiţă este unul dintre favoriţii lui Gigi Becali, care a tot încercat să-l transfere la FCSB. Însă oferta pe care a făcut-o n-a fost pe placul lui Gică Hagi: ”Am vorbit cu Gică, nu a dat niciun răspuns. Ghiţă e un jucător care mie îmi place, singurul din România pe care l-aş lua, e foarte puternic. Îmi plac fundaşii centrali puternici”, a spus în vară Gigi Becali.

Virgil Ghiţă a fost însă aproape de un transfer Universitatea Craiova. Şefii echipei din Bănie au trimis în vară o ofertă de un milion de euro, însă Viitorul a refuzat-o. Virgil Ghiţă era atunci căutat de mai multe echipe şi Gică Hagi era încrezător că va primi o propunere mai bună. Care însă n-a mai venit.

Problemele medicale, motivul pentru care transferul lui Virgil Ghiţă la Ferencvaros a picat

Fundaşul în vârstă de 22 de ani a fost şi în această iarnă aproape de un transfer. Cei de la Ferencvaros au făcut o ofertă de 800.000 de euro şi, de data aceasta, Viitorul a acceptat. Ghiţă a mers în Ungaria pentru vizita medicală şi pentru a semna contractul, însă transferul a picat după ce s-a descoperit că are probleme medicale, un chist osos la femurul stâng.

Între timp, Virgil Ghiţă a fost trimis în Italia, la Clinica Vila Stuart din Roma şi marţi a fost operat:

A fost o operaţie de eliminare a chistului şi stabilizarea femurului cu o tehnică minim invazivă. Băiatul va sta la Villa Stuart pentru următoarele două zile pentru controale postoperatorii de rutină şi va începe reabilitarea în aproximativ şapte zile. Spiritul de luptă pe care l-a demonstrat imediat şi vârsta lui fragedă îl vor ajuta cu siguranţă în faza de recuperare şi întoarcerea pe teren", a declarat profesorul Attilio Santucci, potrivit site-ului oficial al Viitorului.

Afla mai multe despre: virgil ghita 

viewscnt
Articole similare