Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Unul dintre cei mai buni străini din Liga 1 nu crede că naţionala României are nevoie de el: ”Aveţi o ţară cu jucători foarte buni”

EXCLUSIV | Unul dintre cei mai buni străini din Liga 1 nu crede că naţionala României are nevoie de el: ”Aveţi o ţară cu jucători foarte buni”

Superliga

Comentarii

Damjan Djokovic (29 de ani)unul dintre cei mai buni străini din Liga 1, spune cu modestie că n-ar avea loc la naţionala României.

Mijlocaşul croat a ajuns pentru prima dată în Liga 1 în vara lui 2013, când CFR Cluj l-a împrumutat pentru un sezon de la Bologna. A revenit în 2017 după ce mai jucase pentru Livorno, Ajaccio, Greuther Furth, Spezia şi Rijeka. Între timp, a câştigat două titluri cu CFR Cluj şi a devenit unul dintre cei mai buni mijlocaşi din Liga 1.

Performanţele din teren au fost remarcate şi de Mirel Rădoi, care a spus că şi-ar dori un astfel de jucător la naţionala României. Însă Djokovic este de părere că România are mijlocaşi valoroşi şi nu este nevoie de naturalizări pe acel post:

”Sincer, nu-mi pare ceva realistic, pentru că eu zic mereu că aveţi o ţară cu jucători foarte buni, vă lipseşte numai un pic de... ceva de performanţă, care a lipsit în ultimii nu ştiu câţi ani, dar cum am spus şi înainte, nu cred că România are nevoie de un Djokovic, are nevoie de rezultate bune.

(n.r. că Rădoi a declarat că ar avea nevoie de un jucător precum Djokovic) Asta e părerea lui Rădoi. Dacă el crede că are nevoie de cineva care poate să fie naturalizat şi dacă o ajută pe România, de ce nu? Dar, cum am spus, eu zic că aveţi un lot care e foarte bun şi dacă faceţi două-trei rezultate bune şi acum, în martie... dacă reuşiţi să faceţi ceva bun, cred că va reveni şi entuziasmul în ţară şi într-o ţară care te ajută, cu suporteri, poate să fie ceva frumos”,
a declarat Damjan Djokovic.
 

Afla mai multe despre: damjan djokovic 

viewscnt
Articole similare