Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Vă dau cuvântul de onoare!". Mititelu, explicaţii despre telefonul surprins pe bancă în timpul derby-ului Olteniei

EXCLUSIV | "Vă dau cuvântul de onoare!". Mititelu, explicaţii despre telefonul surprins pe bancă în timpul derby-ului Olteniei

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova 1948, a explicat la Orange Sport faza cu telefonul surprins de camerele TV pe banca oltenilor în timpul derby-ului pierdut cu U Craiova (1-2). Mititelu şi-a dat cuvântul de onoare că nu a fost vorba despre vreo schimbare impusă şi a explicat de ce a sunat fiul său pe bancă în timpul partidei.

În minutul 70 al meciului FCU Craiova 1948 - U Craiova 1-2, Camerele TV au surprins un om din stafful lui Marius Croitoru vorbind la telefon, imediat după golul marcat de Andrea Compagno din penalty. Adrian Mititelu a explicat, la Orange Sport, cum s-a ajuns în această situaţie.

EXCLUSIV | "Vă dau cuvântul de onoare!". Mititelu, explicaţii despre telefonul surprins pe bancă în timpul derby-ului Olteniei

FCU Craiova 1948 a pierdut derby-ul Olteniei, scor 1-2 cu rivala din oraş U Craiova. La golul marcat de Andrea Compagno, din penalty, în minutul 70 camerele TV au surprins un moment în care secundul lui Marius Croitoru, Robert Săceanu, a vorbit la telefon.

Adrian Mititelu şi-a dat cuvântul de onoare că nu a fost vorba despre vreo schimbare impusă sau ceva asemănător, ci a explicat că fiul său, Adrian Mititelu Jr., a sunat pe bancă pentru a întreba despre o fază pe care a văzut-o cu întârziere din cauza unui delay al TV-urilor în locaţia unde se afla.

"Vă dau cuvântul de onoare că nici vorbă de aşa ceva, nu am făcut aşa ceva. Eu niciodată nu am făcut aşa ceva. Dacă am avut, cu o seară înainte i-am spus că vreau să joace cu 3-4 zile înainte, dar nu sunt eu în timpul meciului.

La meciul cu FCSB erau discuţii cu reluările de la TV, ce se vedea pe acolo... Acum l-a sunat fiul meu pe Săceanu pentru că el avea un delay de două minute şi nu ştia ce se întâmplă. Fierbea şi nu ştia, avea un delay de două minute şi l-a întrebat ce se întâmplă, nici vorbă să bage pe cineva, noi nu facem aşa ceva.

Avea un delay de două minute până vedea imaginile şi a vrut să vadă legat de o fază, nu a mai avut răbdare să vadă ce s-a întâmplat. Vreau să îi asigur pe toţi. Nu se întâmplă aşa ceva, exclus!", a spus Adrian Mititelu, la Orange Sport.

Camerele TV au surprins un telefon pe bancă după golul lui Compagno. MM, comentariu cu umor: "Vorbiţi de funie în casa spânzuratului"

Imediat după ce Andrea Compagno a marcat golul de 2-1 în derby-ul Olteniei, din penalty, camerele TV au surprins un om din stafful lui Marius Croitoru. Imediat după meci, Mihai Stoica a comentat cu umor imaginile şi a spus că se vorbeşte "de funie în casa spânzuratului".

"Orice, dar nu spuneţi că Gigi a sunat. Vedeţi, asta nu-mi place mie... Că vorbiţi de funie în casa spânzuratului. Există comunicare, asta e bine", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

La rândul său, Bogdan Cosmescu a comentat şi el imaginile: "Eu ştiu, bănuiesc că nu vorbea în interes personal?", a spus comentatorul Orange Sport.

 

Afla mai multe despre: adrian mititelutelefonbancaadrian mititelu junior 

viewscnt
Articole similare