Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Valeriu Iftime îşi freacă mâinile de bucurie. Transferul cu care dă lovitura: "Ar trebui să ne daţi nouă o diplomă de merit"

EXCLUSIV | Valeriu Iftime îşi freacă mâinile de bucurie. Transferul cu care dă lovitura: "Ar trebui să ne daţi nouă o diplomă de merit"

Superliga

Comentarii

Patronul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, se bucură pentru oferta venită pe numele lui Andrei Miron din Rusia. Gigi Becali continuă negocierile, iar FC Botoşani poate profita de pe urma acestei tranzacţii.

Zilele trecute, FC Ural a făcut o ofertă şi pentru Andrei Miron. Ruşii au propus să plătească FCSB-ului suma de 500.000 de euro, pe care probabil Gigi Becali o va accepta. Miron a fost transferat în iarnă de FCSB, de la FC Botoşani, gratis, dar Valeriu Iftime a păstrat procent dintr-o eventuală revânzare. 

Valeriu Iftime va obţine 30% din suma de transfer. Totuşi, omul de afaceri recunoaşte că drumul fundaşului central spre Rusia putea fi mai scurt: "Ar trebui să ne daţi nouă o diplomă de merit, pentru că ştim să facem un transfer, cu trambulină către Rusia, a lui Miron. Eu cred că se va face. Eu ştiu că Miron este un fotbalist bun şi avea ofertă de plecat în Rusia şi când a plecat la FCSB. Şi era şi cu nişte bani atunci, numai că, tot aşa, m-au întins, iar Miron nu a mai avut răbdare. 

Dacă mai stătea un pic la noi, putea să plece în Rusia de atunci. Numai că el a vrut să plece la FCSB, cumva m-a forţat şi pe mine... Eu fiind un om cu inimă atât de bună faţă de fotbaliştii ăştia... Mă critică şi copiii acasă că ţin mai mult la fotbalişti decât la familie. Dacă mă roagă unul că vrea să plece, nu pot ceda", a declarat Valeriu Iftime pentru Telekom Sport. 

După doar trei meciuri disputate la FCSB şi un gol marcat, Andrei Miron poate pleca la noua echipă. Finanţatorul FCSB a recunoscut că are pe masă o ofertă pentru apărătorul central. 
 

Afla mai multe despre: valeriu iftimefcsbandrei miron 

viewscnt
Articole similare