Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul de la FCSB care poate pleca după doar două luni! Oferta primită de Gigi Becali: "Le-am cerut 600.000 de euro"

Fotbalistul de la FCSB care poate pleca după doar două luni! Oferta primită de Gigi Becali: "Le-am cerut 600.000 de euro"

Superliga

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a primit o ofertă pentru fundaşul Andrei Miron (25 de ani), abia venit la vicecampioana României. Omul de afaceri nu a refuzat propunerea, iar negocierile continuă, după ce acesta a cerut 600.000 de euro.

Andrei Miron, posibil transfer în Rusia. Gigi Becali negociază mutarea

Finanţatorul FCSB poate face profit cu Andrei Miron în doar două luni. Fundaşul central a venit de la FC Botoşani în februarie, gratis, după o înţelegere între Gigi Becali şi Valeriu Iftime. 

După doar trei meciuri disputate la FCSB şi un gol marcat, Andrei Miron poate pleca la noua echipă. Finanţatorul FCSB a recunoscut că are pe masă o ofertă pentru apărătorul central. 

Totuşi, omul de afaceri ţine la preţ: „A venit o ofertă pentru Miron de la o echipă din Rusia, iar eu le-am cerut 600.000 de euro. Dacă vor să-l ia, să dea banii şi e al lor. O să aduc alt fundaş dacă pleacă Miron”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

Andrei Chindriş, principala ţintă de transfer la FCSB în această vară

Pentru a umple golul lăsat de plecarea lui Bogdan Planic de la echipă, Gigi Becali negociază cu Valeriu Iftime trecerea lui Andrei Chindriş la FCSB. 

Rămâne de văzut însă dacă cele două părţi vor ajunge la un numitor comun, deoarece Gigi Becali nu pare dispus să facă multe compromisuri, deranjat fiind de faptul că Iftime întârzie să accepte oferta. Becali pare dispus să dea chiar şi 580 de mii de euro pe Chindriş, dar finanţatorul roş-albaştrilor a declarat că nu exclude să se răzgândească şi să revină la suma de 500 de mii de euro.

 

Afla mai multe despre: gigi becaliandrei mironfcsb 

viewscnt
Articole similare