Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Valeriu Iftime: ”Nu mai spuneţi că doctorul nostru e pozitiv. E negativ! A fost o greşeală de testare!”

EXCLUSIV Valeriu Iftime: ”Nu mai spuneţi că doctorul nostru e pozitiv. E negativ! A fost o greşeală de testare!”

FC Botoșani

Comentarii

Patronul echipei FC Botoşani, Valeriu Iftime spune că testul medicului Petre Rădăuceanu a fost uunl greşit. Acesta era suspect de coronavirus înainte de partida cu Universitatea Craiova.

Valeriu Iftime a mărturisit în direct la Telekom Sport că testul medicului Petre Rădăuceanu a fost greşit, Spitalizat pentru investigaţii amănunţite după ce un test efectuat la Botoşani i-a ieşit neconcludent, doctorul Petre Rădăuceanu a scăpat de aceste probleme după ce a ieşit negativ la două teste COVID-19 la care a fost supus la Craiova.

”La testul pozitiv al doctorului rectificaţi, testul negativ al doctorului. A fost o greşeală de testare, o greşeală de metodă. Deci nu mai spuneţi dcotorul e pozitiv, vă dă în judecată. Doctorul e negativ. La 5 zile nu te negativezi, aşa sunt regulile astea ştiinţifice” a mărturisit Iftime, la Sport Center.

”El nu a plecat pozitiv în spital, el a plecat în spital la Craiova, luat abuziv pentru că el a fost de fapt probă neconcludentă. Şi nu au putut să îl mai testeze pentru că a plecta din Botoşani, că aşa e în românia, îţi dă testul după 40 de ore. El am zis la Craiova, a zis că e pozitiv pentru că fiind o probă neconcludentă trebuia să îi mai ia un test. Nu i-a mai luat un test pentru că protocolul spune că dacă nu eşti sigur că e pozitiv, mai faci un test” a mai spus oficialul botoşănenilor.

”La primul nostru test pe care l-au trimis medicii, era neconcludent testul medicului. Nu ştiu cum l-au găsit după aia pozitiv. 10.31 eu am hârtie trimisă la club şi nu e scrtisă cu mâna sau de altcineva, este testul de la DSP. DSP a dat prima probă neconcludentă, habar nu am cum l-au mai testat, Pentru că nu aveau cum să îl mai testeze. Protocolul spune că mai trebuia să facă un test, numai că el a plecat. I-au făcut testul miercuri şi joi era deja la Craiova. Au ajuns la Craiova, i-au dat că e test neconcludent. L-au considerat pozitiv pentru că nu mai aveau cum să îl testeze. Bineînţeles, chiar dacă ar fi fost pozitiv, conta că au fost doi oamnei, maseurul şi cu delegatul. Trebuiau ăştia izolaţi şi trevbuia să se joace.Nicidecum să te trimită acasă. Este o prostie fără capăt. Aşa s-a întâmplat. Şi dacă era pozitiv, el a avut doi contacţi direcţi, cele două contacte trebuiau izolate, ceea ce s-a întâmplat de altfel. I-am izolat pe ăştia, dar fiind testul negativ, probabil scapă şi ei. Deşi cred că îi mai ţin vreo două săptămâni şi mă tem că le-a dat foc la ai mei” a mai declarat Iftime.

FC Botoşani joacă sâmbătă, de la ora 20:00 cu CFR Cluj. Partida va fi transmisă în direct de Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: valeriu iftime 

viewscnt
Articole similare