Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Variantă de vis pentru Dinamo: "În maximum doi-trei ani câştigă campionatul!"

EXCLUSIV | Variantă de vis pentru Dinamo: "În maximum doi-trei ani câştigă campionatul!"

Fotbal intern

Comentarii

Florin Răducioiu nu poate să accepte situaţia în care se află echipa sa de suflet, Dinamo Bucureşti, şi încearcă să găsească soluţii pentru ieşirea din criză. Ajuns la 48 de ani, fostul mare internaţional este de părere că formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare are nevoie de investitori dornici de performanţă.

"Eu aş dori să fie o schimbare totală la Dinamo, deci oameni care să investească şi să aibă cu adevărat o strategie. Să investească pe o perioadă nu lungă, să zic medie, de doi, trei ani, să spună foarte clar strategia lor, care sunt obiectivele în următorii doi, maxim trei ani şi bineînţeles, să le atingă.

Din păcate, e al doilea an în care Dinamo nu joacă play-off-ul şi este foarte trist. Sunt foarte dezamăgit, ca fost dinamovist, s-o văd pe Dinamo în această situaţie delicată, cu care nu eram obişnuit. Zic da la o schimbare totală, alţi oameni care pot investi, dar cu o strategie, cu ceva în mod clar vrem să ştim exact ce vor aceşti oameni de la Dinamo, cum se poate ca în maximum doi, trei ani, Dinamo să revină, de ce nu, la câştigarea titlului şi de ce nu, să revină şi în cupele europene.

Să-i văd pe Dinamo să lupte pentru retrogradare, deci nu-mi vine să cred că trăiesc aceste momente, dar hai să fim optimişti", a declarat Florin Răducioiu, la Telekom Sport.

De 18 ori campioană a României, ultima oară în sezonul 2006-2007, Dinamo încheie anul 2018 pe poziţia a 11-a în Liga 1, la nouă puncte de ultimul loc şi la tot atâtea de zona play-off-ului.

 

Afla mai multe despre: raducioiudinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare