Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Variantă surpriză de transfer pentru Gabi Tamaş, în ciuda ultimelor incidente. Revenire de senzaţie!

EXCLUSIV | Variantă surpriză de transfer pentru Gabi Tamaş, în ciuda ultimelor incidente. Revenire de senzaţie!

Fotbal intern

Comentarii

Actualmente antrenor la juniorii echipei Rapid, Ionuţ Mazilu, fostul atacant al giuleştenilor mărturiseşte că l-ar vrea pe Gabi Tamaş în Giuleşti.

Gabriel Tamaş a fost dat dispărut în Bucureşti de Hapoel Haifa, echipă care se află în cantonament în Capitală, dar luni a apărut într-o poză pe contul oficial de Instagram al Anamariei Prodan.

Este doar unul dintre episoadele spectaculoase care l-au avut în prim plan în ultimii ani pe unul dintre cei mai talentaţi fundaşi români din ultimul deceniu.

Cu toate acestea, fotbalul românesc îl poate primi din nou pe Tamaş. O spune Ionuţ Mazilu, actualmente antrenor la juniorii Rapidului şi fost atacant în Giuleşti: "Eu îl aşteptam. Eu venisem să ne vedem. Sper să îi fie bine, ce să zic. El a fost totudeauna aşa, mai rebel, şi trebuie să îl luăm ca atare. Normal că l-am vrea, însă la echipa mare, la copii şi juniori nu. El ştie, nu este un exemplu de urmat ca şi viaţă extrasportivă. Însă ca şi sportiv, ca şi valoare, tot timpul când a fost în teren a dat totul. E bun de dat un exemplu, dar numai ce face pe teren. Da, am auzit că a fost o perioadă scurtă. Însă a fost, a trecut pe aici. Ar fi binevenit, dar nu cred că va face asta” a mărturisit Mazilu pentru Telekom Sport.

Gabi Tamaş a jucat în România pentru FC Braşov, Dinamo, CFR Cluj şi FCSB. 

Afla mai multe despre: gabi tamas 

viewscnt
Articole similare