Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Vătăjelu a dezvăluit ce a vorbit cu Stanciu despre transferul la Sparta

EXCLUSIV | Vătăjelu a dezvăluit ce a vorbit cu Stanciu despre transferul la Sparta

Bogdan Vătăjelu, jucător la Sparta Praga, a dezvăluit la Telekom Sport că a discutat cu Nicolae Stanciu despre posibilitatea ca acesta să i se alăture la gruparea cehă, însă mijlocaşul lui Anderlecht nu i-a confirmat mutarea.

"Dacă ar veni Stanciu, m-aş bucura. Îmi doresc un alt român la echipă. Dar acum mă gândesc că sunt discuţii, poate doar zvonuri. L-am întrebat şi pe el legat de acest subiect.

Mi-a spus că nu ştie sigur ce se va întâmpla, dar că îşi doreşte să joace mai mult. Stanciu s-ar încadra la orice echipă datorită calităţilor pe care le are" - a spus Bogdan Vătăjelu pentru Telekom Sport. 

Nicolae Stanciu are toate şansele de a pleca de la Anderlecht în această iarnă. Trei cluburi vor să-l transfere pe mijlocaş, iar acesta pare hotărât să ajungă în Cehia, la Sparta Praga, acolo unde poate fi gol cu Bogdan Vătăjelu.

Nicolae Stanciu (24 ani) a evoluat în 15 meciuri oficiale pentru Anderlecht în actualul sezon, marcând un gol şi oferind două assist-uri.

Comentarii
viewscnt
Articole similare
Cum se apără Năstase după ce a ajuns pentru a doua oară la poliţie, în doar câteva ore. "Consum şi apă, să ştiţi, mai şi mănânc."Nasty spune că a fost "pândit"

Fostul tenisman Ilie Năstase le-a declarat jurnaliştilor la plecarea de la sediul Brigăzii Rutiere, unde a fost dus după ce a fost oprit a doua oară în doar câteva ore în trafic pentru că a condus un scuter deşi avea permisul suspendat, că „mai consumă şi apă şi mai şi mănâncă”, referindu-se la scandalul dintre el şi poliţişti de vineri dimineaţă, când s-a urcat băut la volan. Năstase a spus că a fost sincer cu poliţiştii când le-a mărturisit că a consumat doar trei beri şi a confirmat că i s-a deschis un al doilea dosar penal la câteva ore după primul, de data aceasta pentru că a condus cu permisul suspendat. Fostul tenisman a precizat că a fost din nou testat cu aparatul alcooltest.