Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Verdictul lui Florin Prunea înaintea derby-ului dintre FCSB şi Dinamo. Fostul portar al României laudă aducerea lui Cătălin Straton în tabăra roş-albaştrilor

EXCLUSIV | Verdictul lui Florin Prunea înaintea derby-ului dintre FCSB şi Dinamo. Fostul portar al României laudă aducerea lui Cătălin Straton în tabăra roş-albaştrilor

FCSB

Comentarii

Florin Prunea se alătură vocilor din fotbalul românesc care consideră că Dinamo porneşte ca principală favorită, în contextul în care FCSB încă ”sângerează” din cauza rănilor provocate de coronavirus.

Mai mult decât atât, Prunea o vede pe Dinamo capabilă să intre în play-off-ul Ligii 1, în acest sezon, unde ar fi un adversar greu de învins, conform spuselor sale, pentru celelalte oponente.

”Dinamo este favorită, FCSB este o echipă cu probleme. Nu este uşor, sigur că este bine că şi-au revenit jucătorii, dar inactivitatea îşi va spune cuvântul. Eu cred că aşa cum arată Dinamo în momentul da faţă va intra în play-off. Şi dacă va intra, va fi o nucă tare.”, a declarat Florin Prunea, în exclusivitate, pentru Telekom Sport.

Chiar dacă nu le dă şanse foarte mari celor de la FCSB în ”eternul derby”, fostul portar al lui Dinamo a lăudat aducerea lui Cătălin Straton în tabăra roş-albaştrilor: ”FCSB a făcut o afacere extraordinară. Au luat un portar, unul din primii portari din România gratis şi pregătit. Şi aţi văzut că a intrat în poartă şi a făcut-o foarte bine!”.

Partida dintre FCSB şi Dinamo va fi transmisă în direct de către Telekom Sport 1. Meciul se joacă sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 21:00.

Afla mai multe despre: fcsbdinamocatalin stratonflorin prunea 

viewscnt
Articole similare