Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Veste mare pentru rapidişti! Cererea expresă a preşedintei CS Rapid pentru noul stadion din Giuleşti

EXCLUSIV | Veste mare pentru rapidişti! Cererea expresă a preşedintei CS Rapid pentru noul stadion din Giuleşti

Fotbal intern

Comentarii

Demolarea arenei "Valentin Stănescu" a demarat, iar în scurt timp va începe ridicarea noului stadion, pentru care CNI a alocat aproximativ 27 de milioane de euro. Proiectul aprobat menţionează că noul stadion va avea 14.000 de locuri, fapt care a generat nemulţumirea fanilor rapidişti. Aceştia şi-ar fi dorit o arena mai mare, convinşi că stadionul se va dovedi neîncăpător la marile meciuri pe care Rapid le va juca aici.

Din informaţiile Telekom Sport, se fac deja demersuri ca numărul de locuri de pe noul stadion să fie crescut. Concret, Vali Ionescu, şefa CS Rapid a solicitat o mărire a capacităţii viitorului stadion cu 1800 de locuri, astfel încât arena să ajungă la aproape 16.000 de locuri.

Propunerea va fi înaintată Ministerului Transporturilor care urmează să o analizeze şi să ia o decizie în acest sens. Chiar şi în cazul unei măriri a capacităţii stabilite iniţial arena va avea mai puţine locuri faţă de cea a cărei demolare a început în aceste zile. 19100 de locuri avea bătrânul stadion Rapid inaugurat în 1939. 

"E un loc încărcat de istorie. Era momentul pentru că practic nu se mai putea convieţui într-un stadion expirat. Pentru mine era expirat de mult. Mi-aduc aminte de o întâmplare cu Fatih Terim, la meciul cu Bosnia, când ditamai împăratul era la coadă la toaletă, toaleta de la tribuna oficială. Am mai fost la câteva meciuri ca spectator la tribuna a II-a şi practic nu pot să descriu în cuvinte. Era timpul, e un loc încărcat de nostalgie, rămâne istorie, o istorie frumoasă dar era timpul pentru un nou stadion.
 
Sperăm cu toţii să fim în prima ligă în momentul inaugurării. Am trecut prin momente foarte grele, se mai întâmplă în lume şi la cluburi mai mari, Glasgow Rangers sau altfel de cluburi, ca şi simbolistică va fi legat de renaşterea Rapidului" a declarat Daniel Pancu. 
 
 
 

Afla mai multe despre: rapidstadioncapacitatepancu 

viewscnt
Articole similare