Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Veste neaşteptată pentru Alex Tudorie. Atacantul lui FC Voluntari a fost chemat de Rădoi la tineret. Prima reacţie a jucătorului

EXCLUSIV | Veste neaşteptată pentru Alex Tudorie. Atacantul lui FC Voluntari a fost chemat de Rădoi la tineret. Prima reacţie a jucătorului

Superliga

Comentarii

Alex Tudorie a primit o veste surprinzătoare după succesul cu 2-1 în faţa lui FC Botoşani. Atacantul lui FC Voluntari a fost anunţat de Ioan Andone că este selecţionat la naţionala de tineret.

Mirel Rădoi a rămas fără unul dintre atacanţii pe care-i convocase pentru amicalele cu Spania U21 şi Danemarca U21, după ce Andrei Ivan a fost chemat la seniori să-l înlocuiască pe George Ţucudean - care s-a accidentat. Selecţionerul naţionalei de tineret şi-a îndreptat privirea spre FC Voluntari, unde Alex Tudorie este jucător de bază.

Din informaţiile Telekom Sport, fostul atacant al FCSB-ului a fost anunţat la finalul partidei cu FC Botoşani - în care a marcat golul victoriei - că trebuie să se prezinte în cantonamentul naţionalei de tineret. Tudorie are 22 de ani, dar este în continuare eligibil pentru tineret.

În acest sezon, Tudorie a marcat 7 goluri pentru FC Voluntari, în Liga 1, dar atacantul de 22 de ani a venit după o accidentare foarte urâtă, care l-a ţinut pe margine aproximativ şase luni.

”Acum am vorbit cu Mirel Rădoi că îl cheamă pe Tudorie la lot. Avem şi noi, uite! Cred că nu ştie, acum mă duc în vestiar să îl anunţ, pentru că în seara asta trebuie să se prezinte la Buftea.

Merită şi Tudorie. După accidentarea groaznică pe care a avut, a revenit fantastic. Neaşteptat. Toată lumea aşteptam de la el, dar nu aşa de repede, să reintre în formă”, a anuuţat Andone la finalul meciului dintre Voluntari şi Botoşani.

Tudorie a primit vestea cu multă bucurie: ”Sunt bucuros că am marcat, că mi-am ajutat echipa şi, vă daţi seama, e o mare bucurie că am fost selecţionat”.

Cine te-a anunţat?
Domnul Andone a venit, apoi m-am uitat pe telefon, mi-a scris şi domnul Rădoi. Sunt fericit şi merg acolo să dau tot ce am mai bun. (Despre revenirea după accidentare) Am revenit la numărul de goluri la care rămăsesem, sper să continui la fel de bine şi să fac lucruri frumoase aici, la Voluntari.

Eşţi conştient că va fi o luptă foarte mare pentru Euro 2019?
Da. Eu merg acolo, sper să ajut cum pot şi să îmi fac treaba cât mai bine. Şi apoi sper să fac lucruri frumoase cu cei de la Voluntari şi, la sfârşit, să vedem ce o să decidă domnul Rădoi.

Iei lecţii de italiană?
Să dea Dumnezeu să ajung acolo. Mai sunt două, trei luni. Vom vedea.

Afla mai multe despre: alex tudoriefc voluntari 

viewscnt
Articole similare