Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Veste proastă pentru FCSB! L-a refuzat pe Becali ca să-şi îndeplinească marele vis: ”Va juca împotriva lui Pogba”

EXCLUSIV | Veste proastă pentru FCSB! L-a refuzat pe Becali ca să-şi îndeplinească marele vis: ”Va juca împotriva lui Pogba”
Comentarii

Ibrahima Tandia era fotbalistul pe care Mihai Teja i l-a cerut lui Gigi Becali, numai că FCSB n-a putut să-l transfere pe atacantul celor de la Sepsi.

Tandia şi-a prelungit pe încă un sezon contractul cu Sepsi şi va rămâne la echipa antrenată de Eugen Neagoe cel puţin până la finalul acestui sezon.

Pentru mine, Tandia nu are un preţ. Nu vrem să-l vindem. El trebuie să rămână la noi cel puţin până în vară. Sperăm să ne ajute până atunci să atingem obiectivul. Am stat de vorbă cu el, am discutat o oră. Am încercat să-i explic că nu e bine să plece acum la un club unde va sta pe bancă, pentru că atunci cariera lui se va termina.

Dacă rămâne la noi şi va avea evoluţii la fel de bune, atunci i se va îndeplini visul şi va ajunge să joace şi împotriva lui Pogba. La club, nu a venit nicio ofertă de la FCSB. Am citit presa şi am văzut că are oferte, dar nimic nu a ajuns şi la noi”, a spus Laszlo Dioszegy, patronul lui Sepsi, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Tandia a devenit astfel cel mai bine plătit fotbalist din lotul lui Sepsi.

Sochaux, Caen şi Tours sunt echipele la care a mai evoluat Tandia

900.000 de euro este cota lui Tandia

Afla mai multe despre: tandiasepsitransfer 

viewscnt
Articole similare