Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Veştile despre stadionul Dinamo sunt proaste!” Viceprimarul Sectorului 2 propune o nouă variantă pentru refacerea arenei: ”Voi propune în Consiliul Local”

EXCLUSIV | ”Veştile despre stadionul Dinamo sunt proaste!” Viceprimarul Sectorului 2 propune o nouă variantă pentru refacerea arenei: ”Voi propune în Consiliul Local”

Superliga

Comentarii

Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2, susţine că fanii lui Dinamo nu se vor bucura prea curând de un stadion nou. Pentru a accelera procesul, şi-ar dori să treacă în administraţia Sectorului 2 baza sportivă Dinamo.

Stadionul Dinamo a fost pe lista arenele care vor fi reconstruite pentru EURO 2020, dar situaţia a fost foarte complicată şi refacerea este în continuare sub semnul întrebării. Viceprimarul Sectorului 2 susţine că Ministerul de Interne a reuşit să obţină Planul de Urbanism Zonal, dar pasul făcut spre reconstrucţie este foarte mic.

Dan Cristian Popescu propune însă o altă variantă. Acesta susţine că va propune ca arena să fie cedată de MAI către Sectorul 2, care ar urma astfel să se ocupe de modernizarea bazei sportive:

”Veştile sunt proaste şi vin dinspre Ministerul de Interne. Dânşii au obţinut acel PUZ de la Primăria Capitalei şi abia acum încep studiile de fezabilitate, ceea ce înseamnă că va dura foarte mult, iar situaţia constructiei este incertă. Eu voi continua demersurile de a cere stadionul al Primăria Sectorului 2. Chiar în această săptămână voi promova în Consiliul Local o hotărâre prin care vom cere acorduril Primăriei Capitalei pentru a cere de la MAI baza sportivă Dinamo în administrarrea Sectorului 2 pentru a o putea moderniza.

Avem aceşti bani, avem bugetul necesar şi dacă ni se transferă dreptul de administrare, putem face în trei ani de zile o bază modernă în Sectorul 2. Cu domnul Rednic nu am vorbit, am vorbit cu domnul Badea, care ne susţine”,
a declarat Dan Cristian Popescu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dan cristian popescustadion dinamo 

viewscnt
Articole similare