Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Victor Piţurcă a fost întrebat dacă l-ar înlocui pe Dan Petrescu la CFR Cluj: ”Am primit telefoane că se întâmplă ceva acolo”

EXCLUSIV | Victor Piţurcă a fost întrebat dacă l-ar înlocui pe Dan Petrescu la CFR Cluj: ”Am primit telefoane că se întâmplă ceva acolo”

Superliga

Comentarii

Victor Piţurcă spune că Dan Petrescu nu ar trebuie să ia în calcul plecarea de la CFR Cluj. Au apărut informaţii că fostul selecţioner ar fi dorit de CFR Cluj, în cazul în care ”Bursucul” pleacă.

Victor Pţurcă este unul dintre numele aduse în discuţii pentru preluarea CFR-ului, în condiţiile în care există zvonuri că Dan Petrescu a primit o propunere foarte tentantă din China. Fostul selecţioner susţine că şi el a primit informaţii că apele ar fi agitate la CFR Cluj, dar nu crede în ele.

În schimb, spune că Dan Petrescu n-ar trebui să plece, deoarece are şansa să joace cu CFR Cluj în cupele europene. Întrebat dacă ar accepta să meargă la CFR Cluj, Piţurcă s-a ferit să ofere un răspuns clar:

”Nu, mi s-au dat nu ştiu câte telefoane săptămâna trecută că se întâmplă ceva cu CFR-ul, de unde şi până unde, nu ştiu, nu am vorbit cu nimeni din zona aia. La CFR, din punctul meu de vedere, dacă pleacă Dan Petrescu este o greşeală. Pentru club, pentru Dan Petrescu. Dacă va apărea ceva bun acum, ar fi momentul dacă i se oferă un contract prin ţările arabe, China. (n.r. dacă ar merge la CFR într-un asemenea caz) Nu pot să îţi răspund, fiindcă nu ştiu. 90%, nu”, a declarat Victor Piţurcă pentru Telekom Sport.
 

Afla mai multe despre: victor piturcacfr clujliga 1 

viewscnt
Articole similare