Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Victor Piţurcă, ofertă din Grecia! Fostul selecţioner a dezvăluit în direct: ”Au fost mai multe echipe”

EXCLUSIV | Victor Piţurcă, ofertă din Grecia! Fostul selecţioner a dezvăluit în direct: ”Au fost mai multe echipe”

Fotbal

Comentarii

Victor Piţurcă a antrenat ultima dată la Craiova, iar de atunci este liber de contract şi în căutarea unei noi echipe.

Victor Piţurcă este unul dintre cei mai cunoscuţi antrenori din fotbalul românesc, iar tehnicianul de 64 de ani a antrenat ultima dată la Craiova, iar acum este liber de contract şi în căutarea unui nou club.

Motivul pentru care Victor Piţurcă nu mai antrenează

Victor Piţurcă a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre motivul pentru care, în prezent, acesta nu mai antrenează. Fostul slecţioner al României vrea să meargă pe banca unei echipe care îşi doreşte rezultate, care vrea să facă performanţă şi care se luptă pentru locurile fruntaşe din campionat şi pentru poziţiile din cupele europene.

"Nu antrenez pentru că nu am echipa pe care mi-aş dori să o am. Eu nu antrenez o echipă oarecare. Indiferent de unde este, trebuie să fie o echipă care se luptă pentru campionat, pentru cupele europene. Au fost discuţii, într-adevăr. Am avut oferte şi din străinătate şi din România. De afară am avut oferte multe, echipe mici, de mijlocul clasamentului în zona arabă. Şi din Grecia am avut oferte. Ce să fac eu la o echipă de mijlocul clasamentului?", a declarat Victor Piţurcă, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Victor Piţurcă are 64 de ani şi a stat pe banca celor de la Steaua Bucureşti, Craiova, FCSB, Al-Ittihad şi a mai fost selecţionerul României la echipa de tineret şi echipa mare.

viewscnt
Articole similare
Prima imagine cu Larisa Iordache pe patul de spital. Mesajul trist al gimnastei: "Stiu ca...