Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV VIDEO | Dorinel Munteanu nu este încântat de evoluţia naţionalei: ”Poate că multor persoane le stau în gât, dar pe mine nu mă satisface un loc 2”

EXCLUSIV VIDEO | Dorinel Munteanu nu este încântat de evoluţia naţionalei: ”Poate că multor persoane le stau în gât, dar pe mine nu mă satisface un loc 2”

Echipa națională

Comentarii

Invitat la emisiunea Sport Report cu Dan Udrea, Dorinel Munteanu, recordmanul de selecţii din echipa reprezentativă a României a vorbit despre incidentul de la Podgorica. ”Munti” s-a pronunţat asupra discuţiei legate de jucătorii echipei naţionale care ştiau sau nu în Muntenegru, că mai au nevoie de un gol

Dorinel a mărturisit că nu vede un progres real la prima reprezentativă după această campanie din Liga Naţiunilor: ”Sincer, nu am văzut absolut nimic. Adică cu ce am început, cu aia am terminat. Chiar dacă am câştigat două jocuri cu Lituania şi unul cu Muntenegru, din punctul meu de vedere, nu s-a văzut o creştere.  Discutăm de perioada lui Cosmin Contra, de la preluarea echipei până în momentul de faţă. Am obţinut un loc 2, care pe mine nu mă satisface. Dar văd că în jurul echipei naţionale... este foarte bine. A fost o campanie strălucită. Nu pot să fiu de acord.  Chiar dacă multor persoane din anturajul echipei naţionale le stau în gât, nu mă suportă, pot să le spun că din punctul meu de vedere nu am fost mulţumit” a declarat Dorinel Munteanu la Sport Report de la Telekom Sport.

Incidentul de la Podgorica i-a lăsat un gust amar actualului antrenor de la Concordia Chiajna. Dorinel Munteanu, fotbalist de seamă al Generaţiei de Aur a fotbalului românesc crede că vina nu trebuia să cadă nicio clipă pe fotbaliştii echipei naţionale: ”Ce s-a scris în ultimele două zile îmi lasă un gust amar.  Trebuia o persoană din stafful tehnic sau din conducerea Federaţiei să spună, da domnule, este vina noastră.  Nu să plimbi jucătorii şi să îi acuzi, că unii au ştiut, unii nu au ştiut. Şi toată această poveste afectează imaginea. Şi sută la sută şi pe aceşti jucători care au fost implicaţi” a explicat Munteanu, fost fotbalist al echipei naţionale cu 134 de selecţii şi 16 goluri.

”Eu cred că jucătorii nu trebuiau implicaţi în această poveste. Au avut trei zile la dispoziţie. După meciul cu Lituania se ştia despre acest aspect. Până la urmă, eu cred că informaţia nu a ajuns la toată echipa. Nu văd jucători să spună, noi ştim, jumătate nu ştim. Un caz similar a fost la meciul nostru din Bulgaria, în 91. Noi trebuia să marcăm două goluri ca să ne calificăm. Ştiam cu 3-4 zile înainte şi ne-am pregătit pentru meciul cu Bulgaria. Şi aici trebuia să se ştie, nu a fost de pe azi pe mâine. Şi bucuria lor după meci... s-au bucurat atât de mult după o victorie, când tu eşti pe locul doi! Nu e vina lui Contra, Federaţia trebuia să facă ceva” a mai spus Dorinel la Sport Report. 

Afla mai multe despre: dorinel munteanutelekomechipa naţională 

viewscnt
Articole similare