Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV VIDEO Mousavi, Savenco şi Gavriloaia, reacţii în ziua în care Dinamo trebuia să joace cu PSG: "Îmi e dor de Dinamo, de handbal, de suporteri..."

EXCLUSIV VIDEO Mousavi, Savenco şi Gavriloaia, reacţii în ziua în care Dinamo trebuia să joace cu PSG: "Îmi e dor de Dinamo, de handbal, de suporteri..."

Handbal

Comentarii

Federaţia Europeană de Handbal (EHF) a anunţat că amână toate competiţiile desfăşurate sub egida sa, inclusiv partidele din optimile de finală ale Ligii Campionilor, între care se află şi Dinamo-PSG.

Pe 22 martie, fanii "dulăilor" s-ar fi pregătit de marele duel dintre Dinamo şi Paris Saint Germain din Liga Campionilor.

Cum meciul a fost amânat, lucrurile sunt extrem de liniştite în această perioadă la formaţia din Ştefan cel Mare.

Telekom Sport l-a contactat pe Alireza Mousavi, starul iranian al "dulăilor", care ne-a oferit o reacţie, chiar în ziua în care ar fi trebuit să se afle pe teren în meciul contra puternicei echipe franceze: "Am muncit un an de zile ca să ajungem în această fază a competiţiei. Astăzi (n.r duminică, 22 martie) ar fi trebuit să fie o zi mare pentru familia Dinamo. Este însă foarte important să stăm cu toţii la casele noastre, din cauza pandemiei" ne-a transmis starul lui Dinamo.

"Îmi este dor de handbal, îmi este dor de Dinamo, de coechipierii mei. Îmi este dor de fani" a mărturisit Alireza Mousavi.

Iran, ţara de origine a lui Alireza Mousavi a fost grav afectată de pandemia de coronavirus. În acest moment sunt peste 21 de mii de cazuri şi mai mult de 1.600 de decese. Peste 7.000 de oameni s-au recuperat din fericire de pe urma virusului.

Şi Răzvan Gavriloaia a ţinut să trimită un mesaj pentru fanii "dulăilor" şi pentru cititorii www.telekomsport.ro: "Într-adevăr, astăzi ar fi trebuit să fie o zi mare pe care o aşteptam de ani de zile. Trebuia să ne înfruntăm astăzi cu cei mai buni din domeniu. Din păcate, astăzi mă "înfrunt" doar cu copiii mei, care îmi dau destul de furcă. Astea sunt condiţiile şi trebuie să ne adaptăm. Nu putem decât să sperăm că ne vom întâlni cu toţii la sală şi vom fi sănătoşi. Să ne pregătim şi să fim la un nivel fizic şi mental ridicat la ora meciului. Un meci care se va juca, sunt sigur, cu foarte mulţi suporteri în spate" a mărturisit Gavriloaia.

Inclusiv Dan Savenco a susţinut că sănătatea e mult mai importantă: "Ar fi trebuit să fie o sărbătoare handbalistică. Cu toţii aşteptăm un astfel de meci de foarte mulţi ani, atât dinamoviştii cât şi restul iubitorilor de handbal. Însă, în momentul ăsta este mai importantă sănătatea noastră şi a celor din jur. Eu văd handbalul ca pe un spectacol, iar spectacolul poate fi amânat când este vorba de binele tuturor. Am încredere în autorităţi şi sunt convins că vom trece cu bine peste această perioada mai dificilă", a declarat handbalistul pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: dinamomousavigavriloaia 

viewscnt
Articole similare