Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV VIDEO | Nicolae Dică, surprins de revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: "Nu mă aşteptam să îl convingă"

EXCLUSIV VIDEO | Nicolae Dică, surprins de revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: "Nu mă aşteptam să îl convingă"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a revenit în această săptămână la CFR Cluj şi chiar dacă zvonurile existau încă din momentul în care a fost demis Antonio Conceicao, mutarea nu a fost chiar atât de previzibilă pentru toată lumea.

Nicolae Dică, fostul antrenor de la FCSB şi adversarul direct al lui Petrescu în sezonul trecut pentru titlul de campioană, s-a declarat surprins de revenirea "bursucului" pe banca clujenilor: "Am fost surprins pentru că nu mă aşteptam să-l convingă să vină înapoi. Ştiam atunci când l-au dat afară pe Conceicao că doresc să-l aducă pe Petrescu, au făcut eforturi foarte mari, dar am văzut că nu au reuşit în acea perioadă scurtă şi mă gândeam că nu o să reuşească, dar bravo lor că au reuşit să-l aducă".

Chiar dacă Alin Minteuan nu a pierdut niciun meci pe banca CFR-ului, readucerea lui Petrescu, pentru mulţi oameni din lumea fotbalului, este confirmarea faptului că CFR va câştiga titlul în Liga 1 pentru al doilea sezon la rând. De aceeaşi părere este şi Nicolae Dică: "Şanse mari de a câştiga campionatul, e un antrenor foarte bun, a avut rezultate bune în România şi în străinătate, clar CFR-ul are prima şansă la câştigarea campionatului. A demonstrat-o că e un antrenor puternic, eu ştiu acest lucru şi am văzut pentru că meciurile directe au fost foarte grele".

Afla mai multe despre: nicolae dicadan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare