Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Viorel Moldovan şi-a anunţat viitorul în direct la TV! Ce echipă va antrena fostul internaţional din vară

EXCLUSIV | Viorel Moldovan şi-a anunţat viitorul în direct la TV! Ce echipă va antrena fostul internaţional din vară
Comentarii

Viorel Moldovan (47 de ani) şi-a anunţat viitorul în antrenorat într-o intervenţie în emisiunea Sport Report. Fostul mare internaţional o antrenează pe Chindia Târgovişte din vara anului 2018.

Contractul lui Viorel Moldovan expiră la finalul lunii iunie şi s-a pus problema ce se va întâmpla dacă sezonul din Liga 1 se va relua în luna iulie. Moldovan a lămurit situaţia şi a dezvăluit că va rămâne la gruparea nou-promovată. 

"Sigur voi rămâne. În mare am discutat cu preşedintele, vom găsi soluţiile pentru a termina acest sezon. Şi cred că şi băieţii îşi doresc acest lucru. Dacă se va putea juca, şi eu îmi doresc acest lucru, totul să se termine din punct de vedere sportiv şi etic pe terenul de joc", a declarat tehnicianul pentru Telekom Sport. 

Viorel Moldovan a fost unul dintre secunzii lui Anghel Iordănescu la Campionatul European din 2016, însă până atunci le-a antrenat pe FC Vaslui, FC Braşov, Sportul Studenţesc şi Rapid, iar timp de câteva luni a fost şi selecţionerul reprezentativei de tineret. 

După turneul final din Franţa, Moldovan a fost numit antrenorul lui Auxerre, însă a pregătit formaţia din Ligue 2 doar 11 meciuri. În 2018 a venit la Chindia Târgovişte, alături de care a reuşit o promovare istorică în Liga 1. 

Afla mai multe despre: viorel moldovanchindia 

viewscnt
Articole similare