Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Viorel Moldovan şi-a pregătit tactica pentru meciul cu FCSB: "Am o satfisfacţie enormă când văd aceste lucruri"

EXCLUSIV | Viorel Moldovan şi-a pregătit tactica pentru meciul cu FCSB: "Am o satfisfacţie enormă când văd aceste lucruri"

FCSB

Comentarii

Liga I revine în acest weekend, iar unul dintre cele mai interesante meciuri din etapa a 13-a este cel dintre Chindia Târgovişte şi FCSB. Partida va fi duminică, în direct la Telekom Sport 1, de la ora 20:30, iar cele mai importante faze vor putea fi urmărite în timp real pe telekomsport.ro.

După primele 12 etape, Chindia Târgovişte este surpriza plăcută a acestui sezon din Liga I. Echipa pregătită de Viorel Moldovan este la un singur punct de ultimul loc de play-off, ocupat de FC Botoşani, însă acum urmează un meci extrem de dificil împotriva celor de la FCSB.

"Trebuie să pregătim foarte bine meciul cu FCSB, pentru că întâlnim o echipă foarte bună, cu jucători de calitate. Chiar dacă le lipsesc anumite elemente, pot oricând să alcătuiască un 11 competitiv. Mai avem patru zile până la acest joc şi mergem ca atare pentru a ne prezenta foarte bine şi pentru a câştiga jocul.

E important să menţinem acest nivel, apoi să îl ridicăm şi sunt convins că la finalul sezonului regulat vom culegea roadele dacă vom avea aceeaşi cadenţă. Rămâne de văzut dacă a fost bună sau nu această pauză prilejuită de meciurile echipelor naţionale. Nu mă interesează acest lucru, indiferent că este pauză sau nu, noi trebuie să fim pregătiţi de fiecare dată şi atunci când intrăm pe teren să ştim ce avem de făcut.

Trebuie să jucăm ceea ce am propus până în momentul de faţă, un fotbal de calitate. În ultimul timp, sunt foarte mulţumit pentru că am reuşit să nu primim goluri, sunt patru meciuri fără goluri primite, ăsta e un lucru foarte bun, o satisfacţie enormă pentru mine. Am găsit echilibrul între a ataca bine şi a ne apăra bine, trebuie să continuăm în aceeaşi manieră şi sper să rămână poarta noastră intactă, pentru că de marcat goluri avem potenţial, avem capacitatea să marcăm" , a spus Viorel Moldovan pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: viorel moldovanchindiasteauafcsb 

viewscnt
Articole similare