Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Vocea celui mai frumos vestiar. Cum i-a cucerit Mirel Rădoi pe tricolorii mici: ”Până nu vezi, nu ai de unde să ştii”

EXCLUSIV | Vocea celui mai frumos vestiar. Cum i-a cucerit Mirel Rădoi pe tricolorii mici: ”Până nu vezi, nu ai de unde să ştii”
Comentarii

Ianis Hagi s-a declarat impresionat de selecţionerul naţionalei de tineret Mirel Rădoi. La Telekom Sport, Hagi Jr a vorbit despre capacitatea extraordinară a lui Rădoi de a-şi motiva jucătorii.

Selecţionerul naţionalei de tineret a României, Mirel Rădoi l-a cucerit pe Ianis Hagi. Considerat de presa internaţională starul formaţiei U21 a României, decarul Viitorului a vorbit la superlativ despre omul care a dus România la Euro 2019 şi mai apoi în semifinalele turneului final din Italia şi San Marino:

”Ştiam că este un lider înăscut. Discursul său şi felul cum ştia să vorbească cu noi înainte de fiecare meci şi cum ştia să atingă fiecare punct important m-a surprins. E mult spus m-a surprins. Mă aşteptam să aibă un discurs de lider, mă aşteptam să se impună în faţa noastră, dar până când nu vezi şi nu te convinge, nu ai de unde să ştii.  Mi-a plăcut foarte mult cum a ştiut să vorbească cu noi şi cum a ştiut să ne motiveze. Discursurile sale înaintea meciurilor erau tot ce aveam nevoie înainte de meci, înainte să intrăm pe teren” a spus Ianis Hagi, în interviul acordat Telekom Sport şi lui Silviu Tudor Samuilă.

Mirel Rădoi are o singură înfrângere ca antrenor al naţionalei mici în meciurile oficiale. El a preluat ”din mers” naţionala U21 şi a calificat-o la turneul final din Italia. Actualul selecţioner avea o singură experienţă ca antrenor principal înainte să preia România, pe banca FCSB-ului. 

Afla mai multe despre: ianis hagimirel rădoi,  

viewscnt
Articole similare