Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Vor juca Academia Rapid şi Steaua în Liga a 4-a şi în sezonul următor? Daniel Pancu vine cu o variantă mai puţin discutată

EXCLUSIV | Vor juca Academia Rapid şi Steaua în Liga a 4-a şi în sezonul următor? Daniel Pancu vine cu o variantă mai puţin discutată

Fotbal intern

Comentarii

Daniel Pancu spune că CSA Steaua nu va avea de câştigat în urma plângerilor depuse la FRF de Florin Talpan. Atacantul Academiei Rapid susţine că reprezentanta judeţului Giurgiu va merge direct în Liga a 3-a, dacă se demonstrează că Academia a încălcat regulamentul.

Disputa dintre Academia Rapid şi CSA Steaua se ţine şi la comisii. Florin Talpan a contestat la FRF dreptul Academiei Rapid de a promova. Juristul CSA Steaua susţine că giuleştenii au încălcat mai multe puncte din regulament. Printre ele, jucătorii sunt sub contract cu o altă asociaţie, nu cu Academia Rapid - club care nu are dreptul de a legitima jucători deoarece nu avea Certificat de Identitate Sportivă.

Daniel Pancu vine însă cu o altă variantă. În cazul în care se dovedeşte că Academia a încălcat regulamentul, echipa care va merge în Liga a 3-a este reprezentanta judeţului Giurgiu, la masa verde. În actualul sezon, câştigătoarea seriei din Giurgiu joacă meci de promovarea în Liga a 3-a cu echipa care câştigă seria din Bucureşti. Într-un astfel de scenariu, Academia Rapid şi CSA Steaua ar urma să joace şi în sezonul următor în Liga a 4-a. .

”Noi suntem datori să terminăm sportiv pe locul 1 şi după aia, tribunalul sau cine decide... noi trebuie să terminăm pe primul loc. Noi nu avem nicio problemă, jucăm pe Academia Rapid. Ei ar trebui să ştie clar că, dacă noi nu vom avea dreptul să jucăm în play-off, Giurgiu va câştiga prin neprezentare şi la anul ne vom întâlni iarăşi în Liga a 4-a. Suntem echipa favorită clară, nici nu se pune problema, dar în fotbal - ca şi în viaţă - se pot întâmpla multe. Sper să fim echipa care merge la baraj, deoarece am fost echipa mai bună şi merităm asta”, a declarat Daniel Pancu pentru Telekom Sport.

În vârstă de 40 de ani, Pancu a anunţat că se retrage după meciul de baraj: ”Meciul de baraj va fi ultimul meu meci. Mai am şi alte lucruri de făcut în viaţă. Plus că nu mai avea niciun farmec să joc la Rapid pe un alt stadion. Am muncit cu deosebită plăcere la Rapid, dar mai am şi alte lucruri de făcut”, a mai spus Pancu.

Afla mai multe despre: academia rapidliga 4csa steaua 

viewscnt
Articole similare