Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Există viaţă şi după liderul Săpunaru. "Perla" care poate betona apărarea Rapidului: "Îl vor chema" | EXCLUSIV

Există viaţă şi după liderul Săpunaru. "Perla" care poate betona apărarea Rapidului: "Îl vor chema" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Cristi Săpunaru, idolul tribunelor din Giuleşti, îşi va încheia cariera de fotbalist, cel mai probabil la finalul acestui sezon. Deşi a arătat câteva momente de slăbiciune în joc de-a lungul acestui an, la 39 de ani, căpitanul giuleştenilor rămas stâlpul de rezistenţă al defensivei giuleştene.

Mulţi dintre fanii Rapidului se tem de ziua în care Săpunaru va agăţa ghetele în cui, Mihai Stoichiţă este de părere că Bergodi poate apela la un jucător ce evoluează în momentul actual în Liga 2. Este vorba de Cristian Ignat, fundaşul central împrumutat de giuleşteni la CS Mioveni. Fundaşul central, în vârstă de 20 de ani, este om de bază în naţionala de tineret pregătită de Daniel Pancu.

Ignat a promovat în Superligă cu Rapid în 2021, sub comanda lui Mihai Iosif, însă nu şi-a găsit loc în primul 11. Oficialii Rapidului l-au împrumutat la Mioveni până la începutul anului viitor, iar revenirea sa în Giuleşti este probabilă.

Rapid are soluţii pentru a-l înlocui pe Săpunaru! 

Mihai Stoichiţă a analizat meciul naţionalei de tineret, câşigat de ”tricolorii” mici contra reprezentativei similare a Finlandei, scor 1-0. Directorul tehnic al FRF a apreciat jocul fundaşilor centrali, Ignat şi Matei, şi a declarat că prestaţia bună a celor doi le va creşte şansele de a bifa cât mai multe minute la echipele de club.

”(n.r. despre fundaşii centrali ai naţionalei de tineret) Fundaşii centrali au jucat bine. Ignat joacă la Liga  2, dar cred că Rapid va face o schimbare de generaţie la un moment dat şi probabil îl vor chema pe Ignat. Matei este un jucător foarte bun. Probabil că după meciurile naţionalei îşi vor face loc la echipele de club”, a spus Mihai Stoichiţă, în exclusivitate pentru Orange Sport.

 

Afla mai multe despre: cristian ignatrapidmihai stoichiţă 

viewscnt
Articole similare