Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Exod la CFR Cluj! 9 jucători, OUT la ordinul lui Dan Petrescu

Exod la CFR Cluj! 9 jucători, OUT la ordinul lui Dan Petrescu

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu s-a pus pe treabă la CFR Cluj şi, după ce campioana a anunţat trei veniri, a venit rândul plecărilor. Nu mai puţin de nouă jucători vor fi îndepărtaţi din Gruia, cu Dan Petrescu la timonă. "Bursucul" era liber de contract şi a revenit la CFR Cluj după ce a câştigat trei titluri la rând pe "Dr. Constantin Rădulescu".

Exod la CFR Cluj! 9 jucători, OUT la ordinul lui Dan Petrescu

Proaspăt reinstalat în funcţia de antrenor principal la CFR Cluj, Dan Petrescu a început curăţenia. ProSport scrie că Alexandru Chipciu, Arlauskis, Latovlevici, Anas Tahiri, Guessouma Fofana Ulrich Meleke au fost scoşi deja de pe lista A pentru meciurile din Liga 1 şi nu se mai regăsesc nici măcar pe site-ul LPF.

În plus, pe lângă aceştia, Butean, Hoban şi Cristiano Figueiredo vor fi şi ei îndepărtaţi de la echipă, susţine sursa citată.

Chipciu nu mai e dorit, cel mai probabil, din cauza salariului mare, Arlauskis s-a supărat pentru îndepărtarea lui Marian Copilu şi a plecat în Lituania, iar ceilalţi jucători au fost aduşi la cererea lui Marius Şumudică, fostul antrenor din Gruia, şi vor fi îndepărtaţi.

Afla mai multe despre: dan petrescujucatoricfr clujplecari 

viewscnt
Articole similare