Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Explicaţiile lui Creţu după ce a fost eliminat la finalul partidei: "S-au bucurat de parcă au câştigat Champions League!" Moruţan a sărit la bătaie şi a fost calmat de Grozavu

Explicaţiile lui Creţu după ce a fost eliminat la finalul partidei: "S-au bucurat de parcă au câştigat Champions League!" Moruţan a sărit la bătaie şi a fost calmat de Grozavu

FCSB

Comentarii

FCSB a fost învinsă de Sepsi cu scorul de 1-2, la capătul unui meci la care nervii au cedat.

Imediat după ce meciul s-a terminat, Olimpiu Moruţan a avut o reacţie nervoasă la adresa lui Lorant Kovacs, şi a fost cu greu calmat. Chiar şi Leo Grozavu a intervenit să îl liniştească pe mijlocaşul FCSB, care a plecat până la urmă la vestiare. 

Creţu i-a reproşat lui Octavian Şovre că a intervenit la faza unde Sebastian Colţescu a dictat iniţial lovitură de la 11 metri. Până la urmă, centralul partidei a decis să întoarcă faza şi i-a dat galben lui Tănase pentru simulare. 

Creţu a fost eliminat din cauza protestelor şi va rata cel puţin următorul meci împotriva Universităţii Craiova. La finalul partidei, fundaşul roş-albastrilor a declarat că nu are idee de ce a primit cartonaşul roşu.  

"Bună întrebare. Nici eu nu ştiu. M-am dus la Ocatvian Şovre să vorbesc cu el, cică, ce faci, ţipi la mine? I-a zis lui Sebastian şi mi-a dat roşu direct şi eu m-am dus doar să-i spun cum ai putut tu să vezi, de pe partea cealaltă, pe partea cealaltă? Cum poţi să vezi de acolo, să te bagi peste central, care el a dat penalty şi după aia a venit Sebi şi mi-a dat roşu direct. 

Dacă nici nu mai poţi să mai vorbeşti, nu mai înţeleg nimic. Oricum, ei sunt deştepţi şi noi suntem proşti. Aşa ne percep ei. Eu m-am dus frumos, civilizat, să vorbesc şi Şovre cică, ce faci, ţipi la mine? Nu ţip la tine, eu am venit să vorbesc cu tine. I-a zis lui Sebi, nu ştiu ce i-a zis şi mi-a dat roşu direct.  

L-am întrebat pe Sebastian şi el a zis că mi-am dat seama că a călcat pe minge. 44.35 Cum ţi-ai dat seama, dacă tu ai dat penalty? Cum ţi-ai dat seama după aia că a călcat pe minge? 

Trebuie să fim mult mai atenţi şi mult mai concentraţi, până în minutul 90, mai ales la faze fixe, când ştii că avem probleme şi trebuie să nu mai primim goluri aşa de uşor. S-au bucurat de parcă au câştigat Champions League. Bravo lor, e meritul lor, dar...mai sunt meciuri şi vom mai vedea", a spus Creţu la sfârşitul meciului. 

Afla mai multe despre: creţu 

viewscnt
Articole similare