Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Explicaţiile lui Gică Hagi după ce Gaz Metan a acuzat arbitrajul! ”Nu-i problema noastră că adversarul e nemulţumit. Eu nu trebuie să fac scandal!”

Explicaţiile lui Gică Hagi după ce Gaz Metan a acuzat arbitrajul! ”Nu-i problema noastră că adversarul e nemulţumit. Eu nu trebuie să fac scandal!”

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi a vorbit după meciul cu Gaz Metan, scor 1-1.

Gaz Metan Mediaş a remizat, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-1 (1-0), echipa Farul Constanţa, în etapa a XVII-a a Ligii I. Constănţenii au egalat în minutul 90+7, din penalty.

Ardelenii au fost nemulţumiţi de arbitraj, mai ales de faza din prelungiri, când arbitrul Iulian Călin a dictat penalty-ul din care Farul a marcat. Gabriel de Moura  a avut o intervenţie asupra lui Adi Petre, care a căzut în careu, iar centralul a dictat lovitură de la 11 metri. 

La finalul meciului, Gică Hagi a scos în evidenţă faptul că şi la golul marcat de Gaz Metan ar fi fost o eroare de arbitraj. De asemenea, fostul decar al României a spus că centralul ar fi trebuit să acorde mai multe minute de prelungire. 

”Nu-i problema noastră că adversarul e nemulţumit. Eu nu trebuie să fac scandal!”

Plecăm cu un punct şi asta e. Am schimbat sistemul în repriza a doua, am schimbat mijlocul şi atacanţii. A trebuit să schimb. Ăştia suntem, nu întotdeauna poţi găsi jucătorii pe care-i doreşti la ce buget avem noi. Bine, nu mă plâng de buget. Am înţeles că a fost ofsaid la golul lor, să începem aşa. A fost penalty la Jefte, dacă l-a călcat pe el, aşa am auzit.

Eu n-am fost lângă ei, eu ştiu că echipa mea a încercat să joace, dar a întâlnit un adversar care n-a vrut să joace. Am băgat puşti de 2004, de 2006, am vrut să câştigăm. Scuzaţi-mă, să ne dai patru minute prelungiri când s-au făcut 10 schimbări şi s-a stat de şapte ori câte două minute pe teren, nu e normal.

Asta e, mergem înainte, facem ce putem mai bine. Câteodată putem, câteodată nu. Nu-i problema noastră că adversarul e nemulţumit. Eu nu trebuie să fac scandal, eu trebuie să fiu preocupat ca jucătorii mei să facă fotbal, să avem ritmul jocului. Avem vreo 40 de minute jucate efectiv. După, avem pretenţii, păi, trebuie să jucăm mai mult. În Germania sunt două-trei faulturi într-un meci, au ajuns la 60 de minute de joc efectiv”, a declarat Gică Hagi, la finalul meciului. 

În clasament, lider este CFR Cluj, cu 42 de puncte (16 jocuri). FCSB ocupă locul doi, cu 37 de puncte, FC Voluntari este pe 3, cu 29 de puncte, şi Universitatea Craiova se află pe poziţia a patra, cu 28 de puncte. Farul ocupă locul 8, cu 25 de puncte, iar Gaz Metan este pe 12, cu 18 puncte.

Afla mai multe despre: farul-gaz metan-liga 1 

viewscnt
Articole similare