Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Explicaţiile pentru meciul fenomenal făcut de CSM Bucureşti cu Metz. Curea: ”Când vine un antrenor nou aduce energie pozitivă”

Explicaţiile pentru meciul fenomenal făcut de CSM Bucureşti cu Metz. Curea: ”Când vine un antrenor nou aduce energie pozitivă”

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a reuşit o victorie fenomenală cu Metz, 34-21, în prima manşă a sferturilor Ligii Campionilor. Iulia Curea nu se mulţumeşte cu atât şi spune că vrea victorie şi în retur.

CSM Bucureşti a făcut unul dintre cele mai bune meciuri din acest sezon. Campioana României s-a impus la o diferenţă de 13 goluri în faţa lui Metz, deţinătoarea titlului în Franţa. Iulia Curea spune că evoluţia excelentă a CSM-ului a fost datorată şi de schimbarea antrenorului.

Sportiva în vârstă de 35 de ani susţine că înlocuirea lui Helle Thomsen cu Per Johansson a schimbat în bine atmosfera la echipă:

”La scorul ăsta eu cred că da, suntem calificate. Vom merge acolo să câşigăm şi să arătăm că suntem mai bune decât ele. A fost vorba despre energia pozitivă, despre spiritul de luptă... despre asta a fost vorba în seara asta. Trebuie să recunoaştem, în trecut nu aveam aceeaşi energie. Nu am făcut nimic special. Nu are rost să vorbim despre trecut, important este că acum e bine. Când vine un antrenor nou, de fiecare dată aduce energie pozitivă. Uitiţi ce a fost şi o iei de la capăt. Ştim că suntem mai bune, avem o echipă extraordinară, mergem acolo să câştigăm”, a declarat Iulia Curea pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: iulia curealiga campionilorcsm bucurestimetz 

viewscnt
Articole similare