Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXPLOZIV! Cosmin Contra vine marţi, de la 19:30, la Telekom Sport 1. Dezvăluiri incendiare despre situaţia de la Dinamo!

 EXPLOZIV! Cosmin Contra vine marţi, de la 19:30, la Telekom Sport 1. Dezvăluiri incendiare despre situaţia de la Dinamo!

Media

Comentarii

Marţi, Telekom Sport îl are ca invitat pe Cosmin Contra, antrenorul formaţiei Dinamo Bucureşti.

Cosmin Contra (44 de ani), antrenorul formaţiei Dinamo Bucureşti, vine la Telekom Sport, marţi, de la ora 19:30, într-o emisiune care se anunţă cu adevărat incendiară.

În mijlocul scandalului de la Dinamo, Contra vine cu dezvăluiri şi detalii despre dificultăţile pe care le traversează în această perioadă la formaţia din Ştefan cel Mare.

Contra a revenit la Dinamo în această vară, după ce timp de doi ani a antrenat naţionala de fotbal a României. În cariera sa, el a mai pregătit formaţiile Poli Timişoara, Fuenlabrada, Petrolul, Getafe, Guangzhou RF şi Alcordon. Cu Cosmin Contra pe banca tehnică, Dinamo a înregistrat, în Liga 1, o victorie, trei remize şi şase înfrângeri.  Fostul selecţioner vine la Telekom Sport şi explică situaţia dificilă pe care o traversează la Dinamo şi va oferi informaţii noi despre viitorul său în Ştefan cel Mare. Nu rata o ediţie explozivă a emisiunii Sport Report, cu un nou invitat de calibru!

Afla mai multe despre: cosmin contra 

viewscnt
Articole similare