Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Extra motivaţie pentru David Miculescu înainte de meciul cu FC Bihor: ”Doar la asta m-am gândit!”

Extra motivaţie pentru David Miculescu înainte de meciul cu FC Bihor: ”Doar la asta m-am gândit!”

Cupa României

Comentarii

Echipa FCSB a învins miercuri seara, în deplasare, scor 2-0, formaţia FC Bihor, într-un meci contând pentru grupa C a Cupei României.

Reacţia lui David Miculescu, după FC Bihor - FCSB 0-2

FCSB a început partida cu o formulă fără mulţi titulari şi a dominat prima repriză, în care a şi înscris, în minutul 26, prin David Miculescu.

Orădenii au jucat mai bine în partea a doua a partidei, când au ieşit mai curajos la atac, dar cei care au marcat au fost tot bucureştenii. Ngezana a înscris la o lovitură de colţ, în minutul 69, şi a securizat victoria FCSB în primul meci din Cupa României.

David Miculescu a vorbit după meci despre golul inscris, dar şi despre obiectivele echipei sale. 

„A fost un public foarte frumos, au venit în număr mare. Un meci pe care l-am tratat serios, ştim cum sunt şi meciurile de Cupă, mai devreme Craiova a făcut 1-1 cu Tunari. Am început foarte bine acest sezon, sperăm să continuăm pe această linie. (n.r. despre câştigarea titlului în acest sezon de Superliga) Doar la asta ne gândim de când am început, suntem Steaua şi vrem să câştigăm fiecare meci”, a spus David Miculescu la finalul partidei FC Bihor – FCSB 0-2.

Gigi Becali s-a convins de Cristi Ganea după un singur meci la FCSB! Fotbaliştii care l-au impresionat cu Bihor: "El e din ce în ce mai bun"

 

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalifc bihorcupa româniei 

viewscnt
Articole similare