Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fabio Coentrao şi Renato Sanches sunt marii absenţi din lotul lărgit de 35 de jucători anunţat de antrenorul naţionalei Portugaliei

Fabio Coentrao şi Renato Sanches sunt marii absenţi din lotul lărgit de 35 de jucători anunţat de antrenorul naţionalei Portugaliei

Cupa Mondială

Comentarii

Santos, care va face publică lista cu lotul final de 23 de jucători convocaţi la CM 2018 în cursul zilei de joi, are un efectiv format în jurul nucleului de bază, alcătuit din Cristiano Ronaldo, Pepe, William Carvalho, Moutinho, Nani şi Quaresma.

Cel mai tânăr campion european şi cel mai bun tânăr jucător de la EURO 2016, Renato Sanches, nu a confirmat speranţele pe care Santos şi le pusese în el. După un sezon dificil la Bayern Munchen, mijlocaşul format la Benfica Lisabona a fost împrumutat în Premier League, la Swansea, dar nici acolo nu a reuşit să confirme.

La rândul său, Fabio Coentrao, revelaţia Cupei Mondiale din 2010 desfăşurată în Africa de Sud, care a fost împrumutat la Sporting Lisabona de Real Madrid în vara anului trecut, s-a autoexclus de la Cupa Mondială din Rusia.

''După un sezon foarte obositor, simt că nu sunt în măsură să îmbrac tricoul naţionalei într-o competiţie de nivelul Cupei Mondiale'', a anunţat, luni, pe reţelele de socializare, Coentrao.



Portugalia face parte din Grupa B la CM 2018, alături de Spania, Maroc şi Iran. Până atunci, reprezentantiva condusă de Fernando Santos va juca meciuri amicale contra Tunisiei, Belgiei şi Algeriei.

Afla mai multe despre: renato sanchesfabio coentraoportugaliacupa mondiala 

viewscnt
Articole similare