Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FABULOS! Ce avere are patronul lui Cosmin Olăroiu. Are mai mulţi bani decât Roman Abramovich!

FABULOS! Ce avere are patronul lui Cosmin Olăroiu. Are mai mulţi bani decât Roman Abramovich!
Comentarii

Harun a dat publicităţii topul celor mai bogaţi chinezi. Zhang Jindong, patronul formaţiilor Inter Milano şi Jiangsu Suning.

Conform publicaţiei Harun, Jack Ma, patronul formaţiei Guangzhou Evergrande are o avere de 38.6 milioane de dolari! Este cel mai bogat patron din fotbalul chinez şi unul dintre cei mai bogaţi oameni din fotbalul mondial. Partenerul său de afaceri de la Evergrande, Xu Jiayin are şi el o avere estimată la 29.5 miliarde de dolari. Guangzhou Evergrande este de departe cel mai bogat club din fotbalul chinez şi asigură cele mai mari salari din Super Ligă.

Un alt patron din campionatul Chinei cu o avere uriaşă este Wang Jianlin, cel care deţine clubul Dalian Yifang şi este implicat şi la Atletico Madrid. Averea sa ajunge al 16.9 miliarde de dolari.

Patronul echipei lui Cosmin Olăroiu, Zhang Jindong, acţionar majoritar şi la Internazionale Milano are o avere de 14 miliarde de dolari. Conform publicaţiei citate, Zhang este mai bogat decât mulţi oameni importanţi de fotbal precum Roman Abramovich (Chelsea) sau Joe Lewis (Tottenham). 

Afla mai multe despre: cosmin olăroiujiangsu suningsuperliga china 

viewscnt
Articole similare