Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Falub nu se teme pentru postul său: "Nu sunt antrenor de ieri, de azi." Care echipă din Liga 2 l-a impresionat în acest start de sezon

 Falub nu se teme pentru postul său: "Nu sunt antrenor de ieri, de azi." Care echipă din Liga 2 l-a impresionat în acest start de sezon

U Cluj

Comentarii

Formaţia Gloria Buzău a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Universitatea Cluj, într-un meci din etapa a treia a Ligii a 2-a, în care a revenit de la 0-1.

"Am jucat foarte bine în prima repriză, am controlat-o cu autoritate. Dar partea a doua am început-o prost şi ne-am retras prea mult. N-am mai reuşit să punem presiune pe fundaşii adverşi şi cred că şi fizic am suferit puţin. E normal pe undeva, când nu ai pregătirea de bază. La noi sunt 6-7 jucători în situaţia asta" a mărturist Adrian Falub, antrenorul clujenilor, dupa meci.

Tehnicianul clujenilor a explicat de ce nu se teme pentru postul său în urma acestui rezultat: "Imi menţin principiile, dacă lumea înţelege...eu ştiu ce am vorbit. Avem nevoie de o echipă competitivă. Teamă pentru postul meu? De ce? Nu sunt antrenor de ieri, de azi ca să-mi fie teamă că mă schimbă cineva"

Una dintre echipele din Liga 2 i-a atras atenţia lui Falub în acest start de sezon: "N-a fost o înfrângere decisivă. Punctele se pot recupera, dar avem nevoie de ele, în cel mai scurt timp. Tamaş contează foarte mult, pentru că dincolo de faptul că e un jucător foarte bun, el transmite o stare de spirit. Este o pierdere foarte mare pentru noi. Nu cred că există favorite la promovare. Rapid are 9 puncte, dar a jucat cu două nou promovate şi Pandurii, Craiova joacă bine" a mai spus tehnicianul "studenţilor"

Afla mai multe despre: adrian falubu cluj 

viewscnt
Articole similare