Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanii au dat năvală peste cei de la FCSB la meciul cu FC Bihor: ”Îi aruncau peste gard să ia autografe de la jucători”

Fanii au dat năvală peste cei de la FCSB la meciul cu FC Bihor: ”Îi aruncau peste gard să ia autografe de la jucători”

FCSB

Comentarii

Echipa FCSB a învins miercuri seara, în deplasare, scor 2-0, formaţia FC Bihor, într-un meci contând pentru grupa C a Cupei României.

„70 la sută dintre orădeni sunt stelişti”. Reacţii după FC Bihor - FCSB

FCSB a început partida cu o formulă fără mulţi titulari şi a dominat prima repriză, în care a şi înscris, în minutul 26, prin David Miculescu.

Orădenii au jucat mai bine în partea a doua a partidei, când au ieşit mai curajos la atac, dar cei care au marcat au fost tot bucureştenii. Ngezana a înscris la o lovitură de colţ, în minutul 69, şi a securizat victoria FCSB în primul meci din Cupa României.

Meciul din Cupa României de la Oradea, în care FCSB a înfruntat FC Bihor, s-a desfăşurat unui stadion plin, care a fost luat cu asalt cu două ore înaintea fluierului de start. 

George Tătar, preşedintele lui FC Bihor, a dezvăluit că FCSB este foarte iubită în Oradea!

„Orădenii, în proporţie de 70% sunt cu FCSB. Ceilalţi sunt cu Dinamo. Printre cele mai emoţionante momente au fost cele cu domnui Ienei. Să fie un stadion plin, a fost copleşitor pentru noi. Totuşi, suntem echipă de Liga a III-a. După meci a fost nebunie. 

Copiii voiau să meargă să ia autografe de la FCSB, părinţii îi aruncau peste gard, a fost puţină nebunie. 

Cei de la Oradea sunt stelişti. Suntem pe primul loc în Liga a III-a şi ar fi un eşec să nu promovăm. Mai avem încă mult de muncă şi e drum lung până acolo”, a spus preşedintele lui FC Bihor, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: fcsbfc bihorcupa românieifani 

viewscnt
Articole similare