Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanii Barcelonei şi-au pierdut răbdarea cu el! Fotbalistul pentru care a garantat Koeman, fluierat la partida cu Dinamo Kiev

Fanii Barcelonei şi-au pierdut răbdarea cu el! Fotbalistul pentru care a garantat Koeman, fluierat la partida cu Dinamo Kiev
Comentarii

Barcelona e în reconstrucţie, iar batavul Ronald Koeman a făcut câteva alegeri surprinzătoare atunci când a transferat. Deja, fanii şi-au pierdut răbdarea cu atacantul Luuk de Jong (31 de ani), conaţionalul antrenorului.

Luuk de Jong a fost fluierat în Barcelona - Dinamo Kiev 1-0

Atacantul a jucat în şapte meciuri la Barcelona de când a fost împrumutat de la Sevilla şi a marcat un gol. Înţelegerea dintre cluburi e valabilă până în vara anului următor, dar suporterii catalani şi-au pierdut răbdarea cu el. 

Vârful care măsoră 1,88 m a fost introdus titular împotriva echipei lui Mircea Lucescu, în grupa de Champions League, după ce nu a mai început ca titular de pe 29 septembrie, având încrederea celui care a garantat pentru aducerea sa, Ronald Koeman. 

Sport.es l-a urmărit în meciul de Champions League pe Luuk de Jong, care nu a mai ieşit pe teren şi în a doua repriză. La pauză, antrenorul Barcelonei i-a băgat pe teren pe Ansu Fati şi Coutinho.

"Participarea olandezului în meciul cu Dinamo Kiev a fost cinstită. Chiar şi aşa, a fost fluierat de tribună, care nu înţelege cum un astfel de fotbalist a ajuns pe Camp Nou. El ar fi putut marca în minutul 18, atunci când Depay a executat o fază fixă. De Jong a avut ocazia de a finaliza, dar a întors mingea prea mult, iar şutul său s-a dus pe lângă.

Camp Nou ştie că Luuk de Jong nu e curajos cu mingea la picior, dar, dacă a fost angajat, a fost luat pentru astfel de faze. Trei minute mai târziu a controlat bine mingea şi a şutat, iar portarul lui Dinamo Kiev a trimis în corner. A avut două şanse, dar a urmat disperarea publicului. 

Jocul său, prea static, nu a ajutat-o pe Barcelona să deschidă defensiva adversă, iar modul lent în care se mişcă i-a atras câteva fluierături", notează jurnaliştii de la Sport.es.

Dinamo Kiev, antrenată de Mircea Lucescu, a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa FC Barcelona, într-un meci din grupa E a Ligii Campionilor. Golul a fost marcat de Pique, în minutul 36.

Afla mai multe despre: luuk de jongdinamo kiev barcelonabarcelonakoeman 

viewscnt
Articole similare