Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanii celor de la Zenit St Petersburg care achiziţionează un bilet la meciul cu Akhmat Grozny primesc bonus un vaccin împotriva COVID-19

Fanii celor de la Zenit St Petersburg care achiziţionează un bilet la meciul cu Akhmat Grozny primesc bonus un vaccin împotriva COVID-19

Fotbal

Comentarii

Într-un sondaj al celor de la BBC se arată că numai 30% din populaţia Rusiei ar fi dispusă să se vaccineze cu Sputnik

Clubul de fotbal din prima divizie a Rusiei, Zenit Sankt Petersburg, a anunţat că va oferi gratuit tuturor fanilor care vor cumpăra bilet la meciurile echipei de pe Gazprom Arena, câte un vaccin Sputnik V împotriva COVID-19.

Toţi cei care doresc să-şi facă vaccinul şi vor participa la meciul dintre Zenit şi Akhmat Grozny vor avea la dispoziţie mai multe zone în incinta arenei echipei gazdă unde vor putea face acest lucru.

"Vaccinul Sputnik V va fi disponibil pentru toţi spectatorii care participă la meci cu vârsta peste 18 ani. Cei care doresc să-şi facă vaccinul, sunt rugaţi să aducă cu ei un paşaport şi carnetul de sănătate după care vor fi consultaţi de către un medic de specialitate înainte de a se vaccina" se arată într-un comunicat al clubului din Sankt Petersburg.

Într-un sondaj al celor de la BBC se arată că numai 30% din populaţia Rusiei ar fi dispusă să se vaccineze cu Sputnik V. Zenit are o medie de 17.000 de spectatori pentru partidele jucate pe teren propriu din acest sezon, Rusia permiţând accesul unui număr mai mare de spectatori faţă de oricare altă ţară din Europa în perioada pandemiei.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: zenit 

viewscnt
Articole similare