Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanii Craiovei au reacţionat după plecarea lui Corneliu Papură: "L-a depăşit pe Piţurcă. Trebuia să i se dea credit până la final!"

Fanii Craiovei au reacţionat după plecarea lui Corneliu Papură: "L-a depăşit pe Piţurcă. Trebuia să i se dea credit până la final!"
Comentarii

Fanii Craiovei au reacţionat după anunţul plecării lui Corneliu Papură. Antrenorul şi clubul din Bănie au reziliat de comuna acord contractul, iar oltenii au anunţat, joi, pe pagina de Facebook. Postarea Craiovei a strâns multe comentarii în care suporterii i-au luat apărarea lui "Papi".

U Craiova îşi caută antrenor, după ce raporturile contractuale cu Papură au fost încheiate amiabil. Fanii i-au luat apărarea antrenorului în comentariile postării prin care oltenii au anunţat pe Facebook decizia. Suporterii preferau ca Papură să rămână la cârma echipei, considerând că acesta a făcut rezultate mai bune decât Victor Piţurcă, fostul tehnician.

"Sunt unul dintre cei care l-au contestat pe Papură în primul mandat ca antrenor principal. Dar decât să aduci un stelist, dinamovist, rapidist (care să facă "scheme" în meciurile cu echipele lor favorite) antrenor principal, mai bine continui cu un oltean care pune tot sufletul pentru echipă", este unul dintre mesaje. "Cornel Papură, prin rezultatele obţinute l-a depăşit pe Victor Piţurcă, în concluzie a fost un antrenor care şi-a făcut treaba. Felicitări", susţin fanii olteni.

"Trebuia să i se dea credit până la final. Cu apărarea pe care a avut-o la dispoziţie a făcut maxim ce se putea face. O consider o veste proastă. Mai ales că aşa "fără experienţă" cum a fost, a făcut mai multe puncte ca dl. Piţurcă", au mai scris suporterii. "Trebuia lăsat pe banca tehnică până la sfârşitul campionatului. Merita asta, este un un antrenor care cunoştea fotbalul oltean şi în vestiar era ok", a reacţionat unul dintre suporteri.

Corneliu Papură şi-a încheiat al doilea mandat de antrenor principal la U Craiova. Primul a fost în vara trecută, tot în acest campionat, a fost între timp şi secund al lui Victor Piţurcă.

Afla mai multe despre: corneliu papurasuporterireactii 

viewscnt
Articole similare