Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanii lui Dinamo s-au săturat de Magaye Gueye. Suporterii clubului din Ştefan cel Mare nu vor să mai audă de senegalez. "Vrem să fie dat afară!"

Fanii lui Dinamo s-au săturat de Magaye Gueye. Suporterii clubului din Ştefan cel Mare nu vor să mai audă de senegalez. "Vrem să fie dat afară!"

Dinamo București

Comentarii

Magaye Gueye s-a filmat într-un jacuzzi alături de două femei, iar videoclipul a devenit viral. Fanii lui Dinamo au văzut ce a făcut şi au auzit ce a spus senegalezul, iar acum vor ca acesta să fie dat afară.

Fanii lui Dinamo s-au săturat de Magaye Gueye

Fanii celor de la Dinamo au văzut ceea ce a filmat Magaye Gueye, dar au auzit şi ce a spus senegalezul. Atacantul clubului din Ştefan cel Mare s-a filmat alături de două femei într-un jacuzzi şi a spus următoarele: "Nu sunt plătit de Dinamo şi mă doare în p…a de ei, ai văzut? Ai văzut, ai văzut negro…Astea două sunt curvele mele, ai văzut? Îmi bag p…a! Aşa este frate, aşa joc eu fotbal! Înţelegi?"

Potrivit celor de la ProSport, în urma acestui filmuleţ, fanii lui Dinamo s-au alarmat şi le cer şefilor clubului ca Gueye să fie dat afară.

"Pe teren, acest Magaye nu m-a impresionat. Eu, de la bun început, mi-am dat seama că nu poate fi o soluţie bună pentru Dinamo.

"Sper că acolo, în filmarea publicată de voi în ProSport, a fost mai convingător, pentru că pe teren nu m-a convins deloc. Acum, antrenorul trebuie să decidă în cazul lui. Noi vrem să fie dat afară! N-are rost să ne mai încurcăm cu el.

"Cine e Magaye Gueye? De 25.000 de euro pe lună trebuie să arăţi ceva, dar el s-a trezit în România, unde şampania este bună şi ieftină.", a spus Andrei Gerea, membru important al Program DDB, pentru cei de la ProSport.

Florentin Petre l-a desfiinţat pe Magaye Gueye

"Pentru mine e şocant ceea ce spune! Poţi să faci ce vrei când eşti liber. Putea să fie şi un băiat, că nu se supăra nimeni (n.n. râde).

"Problema e când jigneşti şi îţi baţi joc de istoria lui Dinamo. Trebuie amendat şi trimis frumos împachetat, de unde a venit. Trebuie dat afară din ţară! Şi-a bătut joc de toţi suporterii care au investit bani la Dinamo.

"El a mâncat şi a băut din banii fanilor. Dacă nu ai caracter, nu te ajută nici mintea! Era şi sub influenţa alcoolului. Mi-am dat seama de băiatul asta de când a venit, era de rugby.

"Ei au venit doar să îşi facă un nume la Dinamo, să îşi revină şi să câştige nişte bani.", a spus Florentin Petre pentru ProSport, legat de filmuleţul lui Gueye.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare