Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanii lui Dinamo se roagă de un fost jucător să revină în Ştefan cel Mare: „Vino acasă, căpitane!”

Fanii lui Dinamo se roagă de un fost jucător să revină în Ştefan cel Mare: „Vino acasă, căpitane!”

Superliga

Comentarii

Dinamo încearcă să revină pe linie dreaptă înainte de noul start competiţional.

Fanii lui Dinamo se roagă de un fost jucător să revină în Ştefan cel Mare: „Vino acasă, căpitane!” 

Trupa din Ştefan cel Mare are în continuare probleme financiare şi organizatorice. Dinamo a revenit din cantonamentul din Turcia, însă tremură serios pentru noul sezon din Liga I.

Jucătorii nu ştiu dacă vor să continue în Ştefan cel Mare în astfel de condiţii dure.

Suporterii lui Dinamo au făcut apel către Dragoş Grigore, fostul jucător al „câinilor”, care este liber de contract şi ar putea să pună osul pentru a salva echipa!

Dragoş Grigore s-a depărţit de Ludogoreţ, după 3 sezoane petrecute în Bulgaria.

„EŞTI CÂINE PÂNĂ LA MOARTE! Atunci când eram în cea mai grea situaţie, la începutul lui 2020, fostul căpitan al lui Dinamo s-a înscris ca membru DDB Elite. Apoi l-a invitat şi pe Cosmin Moţi să vină alături de noi, tot ca Elită. A făcut asta într-un moment în care multă lume se îndoia de proiectul DDB, pentru că eram la început şi abia adunasem câteva sute de mii de euro. Erau vremuri când alţi dinamovişti preferau să spună: „Dacă merge proiectul, mă bag şi eu.”

Dragoş A CREZUT ÎN NOI şi nu s-a înşelat. Împreună am salvat Dinamo. Oamenii mari se văd în momentele cele mai grele. Atunci când alţii nu ştiu cum să fugă, adevăratele caractere vin să pună umărul, vin să ajute şi astfel, numele lor intră pentru totdeauna în istorie. 

Dar acum TE CHEAMĂ DINAMO!”

Vino acasă, Căpitane! Ştim că ai jucat la un nivel înalt până acum. Ştim că meriţi şi că poţi să mai joci într-un campionat cu bani mulţi şi cu pretenţii. Dar acum TE CHEAMĂ DINAMO! Clubul pe care îl iubeşti are nevoie de tine! Vino acolo unde eşti respectat şi dorit de toată lumea! Vino să le arăţi tuturor că TU AI CREZUT, atunci când toată lumea se îndoia de noi” - Comunicat Peluza Cătălin Hîldan.

  • 140 de meciuri a jucat Grigore în tricoul lui Dinamo. Internaţionalul român are în cont 10 goluri pentru „câini”

VIDEO Dinamo a pierdut amicalul cu Galatasaray, dar formaţia lui Uhrin Jr a lăsat o impresie bună. Vezi reuşita lui Adam Nemec

Afla mai multe despre: dinamodragos grigorepch 

viewscnt
Articole similare