Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanii lui Rangers nu vor să îi dea drumul lui Ianis: „Steven Gerrard trebuia să-l ia deoparte şi să-i explice”

Fanii lui Rangers nu vor să îi dea drumul lui Ianis: „Steven Gerrard trebuia să-l ia deoparte şi să-i explice”
Comentarii

Pe numele lui Ianis Hagi (22 de ani) au venit nenumărate oferte, astfel că şansele ca mijlocaşul să continue la Rangers din vară sunt foarte mici.

Fanii lui Rangers nu vor să îi dea drumul lui Ianis: „Steven Gerrard trebuia să-l ia deoparte şi să-i explice”

Lazio şi Sevilla şi-au manifestat public dorinţa de a-l transfera pe internaţionalul român.

Un mare fan a lui Rangers şi fost jucător, Alan Hutton, îi sfătuieşte pe cei de la Rangers să discute cu Hagi Jr. pentru următorul sezon.

„Eu cred că a reuşit un sezon foarte bun. El pune lucrurile în mişcare, vede pase, dă goluri. Este evident de ce este dorit de alte cluburi.

Îl văd titular meci de meci pe viitor - am remarcat că uneori joacă din primul minut, alteori e rezervă, nu e o situaţie uşoară pentru un jucător.

Iar Hagi este foarte tânăr, uneori uităm asta. Are tot viitorul în faţă. Eu l-aş lua deoparte şi i-aş spune: Te vrem aici. Vei juca mai mult, eşti un jucător important, trebuie răbdare. Oricum el mai are contract, mi-ar plăcea să rămână, cu el Rangers e mai puternică.

Are timp destul să meargă în altă parte, eu zic că nu are rost să forţeze acum un transfer”, a declarat internaţionalul scoţian, fost jucător la Tottenham şi Aston Villa după 6 sezoane la Rangers. 

Ianis Hagi este în al noulea cer după titlul câştigat cu Rangers

Ianis Hagi a devenit campion în Scoţia alături de Rangers.

Internaţionalul român s-a arătat extrem de mândru şi emoţionat după performanţa bifată departe de România.

E greu de spus în cuvinte ce simt. Sunt mândru, sunt la un club uriaş, am făcut fericită atâta lume, suporteri, familie, prieteni. A fost fantastic din prima zi aici. Toată lumea a muncit foarte mult, ne-am pregătit pentru astfel de momente. Suntem bucuroşi că am ajuns aici. Acum vrem mai mult! Avem tot ce ne trebuie, nu putem să ne plăngem de nimic. Noi trebuie să ne facem treaba pe teren, atât.

Vrem să câstigăm cât mai multe trofee, asta e tot. Am făcut ce se aştepta de la noi", a spus Hagi pentru canalul de youtube al clubului.

Ianis a fost cel mai bun pasator decisiv din campionat, cu 11 assisturi în dreptul numelui sau. Rangers a terminat campionatul neînvinsă!

  • 8 goluri are Hagi în tricoul lui Rangers în actualul sezon la Rangers 
  • 6.000.000 de euro este cota lui Ianis Hagi, potrivit site-ului oficial Transfermarkt

EXCLUSIV / Ianis Hagi a primit mai multe oferte din străinătate: „Depinde ce îşi doreşte el”

Afla mai multe despre: ianis hagirangerslaziosevilla 

viewscnt
Articole similare